urGloria Mundi Care fejrer tre års fødselsdag med fem stilrene produkter til hjemmet, eksempelvis berøringsfri sæbedispensere og et lækkert ur til svagtseende.

Armbåndsuret kaldet “The Bradley” er designet til svagtseende og blinde, som kan aflæse klokken med fingerspidserne uden at kigge på uret. Samtidig er det et flot stykke tilbehør, der også har vundet indpas hos normalt seende ur feinschmeckere.

The Bradley er et godt eksempel på Gloria Mundi Cares sortiment, der har ældre og handicappede som primær målgruppe. Moderne ældre har indrettet stilfulde hjem, og når de får funktionsnedsættelser, ønsker de naturligvis, at de nye hjælpemidler skal passe ind.

For tre år siden lancerede Slagelsefirmaet webshops i Danmark, Sverige og Tyskland, og i deres showroom på Bjerbyggade 39 kan du opleve en lang række praktiske og elegante hjælpemidler til køkken, kontor, bad, have, fritid, transport m.m.

Udover The Bradley er der fødselsdagspriser på Umbra Sæbedispenser, Magic Turner Drejepude, Magic Creeper og Elefoam 2.0 Sæbedispenser.

Se tilbuddene her. 
tilbud