Breddeidrættens udfordringer og opgaver er en af overskifterne for, hvad der venter deltagerne på idrætskonferencen på Gerlev Idrætshøjskole lørdag den 28. februar 2015. Hvad skal en idrætspolitik indeholde for at gøre en forskel, hvordan udvikler motionsvanerne i Danmark sig, og hvordan gør vi hinanden bedre?

I 2014 vedtog Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget, at Slagelse Kommune skal have en ny idrætspolitik. Men hvad skal politikken konkret indeholde? Det får både foreninger, klubber, lokale råd, politikere, idrætseksperter og andre relevante interessenter mulighed for at diskutere og komme med input til, på idrætskonferencen der starter kl. 09.00. En række interessante og lærerige oplæg fra store idrætsfaglige profiler vil pryde idrætskonferencen, der markerer startskuddet for arbejdet med Slagelse Kommunes nye idrætspolitik.

Du kan tilmelde dig idrætskonferencen via www.slagelse.dk, hvor du også har mulighed for at komme med input til idrætspolitikken, hvis du er forhindret i at deltage i konferencen.

Hvis du ikke er medlem af en forening, men dyrker idræt i din fritid, og du gerne vil deltage, kan du forhøre dig om muligheden for at deltage på konferencen ved at ringe til projektleder Marianne Høyer på tlf. 22 80 67 78.

Del på sociale medier