Er mænd fra Mars og kvinder fra Venus? Her er foredraget, hvor en mand endelig tager bladet fra munden og afslører de dybeste hemmeligheder om sig selv og andre mænd.

olrikForedragsholder Jakob Olrik er debattør, forfatter, iværksætter og sexolog. Jakob har bl.a. vakt opsigt med sine mange kronikker og debatindlæg i Politiken, Information og BT. Jakob Olrik har i mange år arbejdet for at udbrede kendskabet til sexologi. Det startede helt tilbage i 2006, hvor han, i samarbejde med Joan Ørting, stiftede sexolog- og parterapiuddannelsen. Siden hen har Jakob foretaget en jordomrejse, for at studere forskellige seksualitetskulturer i verden.

“Kvinde, kend din mand” er et foredrag, der kommer ind på, hvorfor nogle mænd ikke tør binde sig til en kvinde, og hvorfor andre mænd frygter at blive forladt. Foredraget giver dig gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, forfører ham, beholder ham og kommer af med ham på en god måde og forklarer hvad der sker inde i hovedet på en mand? Og om der overhoved sker noget?

Foredraget giver svar på hvordan du skal tyde hans sms’er? Og hvorfor kan sex løse alle problemer, når samtalen er gået i stå? Så tøser, kærester, mødre og alle jer andre – her har I chancen for at lære manden bedre at kende.

Foredraget holdes på Selandia – Center for Erhvervsrettet Uddannelse onsdag den 8. april 2015. Dørene åbner kl 18:30, og foredraget starter kl 19:00. Der vil være mulighed for at købe bøger til en favorabel pris i pausen, og der tages imod kort. Pris pr. person: 179 kr.

Del på sociale medier