3b44b5000d3ada04c028c395cd05cbfb_LDen 10. april gæster et af de helt store stjerneskud på den danske musikhimmel Slagelse, nemlig Scarlet Pleasure.

Den amerikanske stemning
Gruppen Scarlet Pleasure startede deres karriere ud i det store USA, hvor de fra New York spillede og fik sig en masse erfaring, som de kunne tage med sig hjem til Danmark – og ikke kun erfaringen bringer de med sig.

Lytter man til EP’en ‘Mirage’ vil det være klart for en, hvad der menes, når man forbinder Scarlet Pleasures lyd med den amerikanske vestkyst, herunder både Californiske beats samt neonlysene fra Las Vegas – de kan det hele.

Da gruppen i et interview til Politiken blev spurgt, hvad det er, der gør deres musik så specielt, så svarede de helt ydmygt;
“Det er musik, som man kan kneppe til”, og så simpelt kan det måske siges om den bløde lyd, der rummer elementer fra både R’n’B, soul og kombineres med moderne popmusik – om ikke andet er det i hvert fald musik, som man kan danse til!

På vej mod toppen
Da Scarlet Pleasure udgav deres første single “Windy” blev den P3’s uundgåelige, og gav dermed gruppen en masse spilletid på de landsdækkende radiostationer. Den spilletid udnyttede de super-konstruktivt og udgav i efteråret 2014 deres debut-EP ‘Mirage’, der er propfyldt med skinnende hits; den rummer bl.a. “Under the palm trees” og “The Strip”, der i øvrigt også er blevet remixet af produceren bag det store hit “Freestyler” med Bomfunk MC.

Lytter man godt efter, vil man ane trækkene fra nogle af gruppens idoler, herunder Stevie Wonder og Michael Jackson.

Det bliver uden tvivl en aften, hvor man kan blive i tvivl, om hvorvidt man i virkeligheden sidder i sin cabriolet langs den californiske kyst, eller om man er omgivet af neonlysene i Las Vegas; én ting er dog sikkert, og det er, at det bliver en fest.
Det foregår d. 10. april på Badeanstalten i Slagelse. Du kan læse mere her, hvor man også kan købe billetter.

Del på sociale medier