Dybvad_erdetikkedigfradybvad_poster_lowresTobias Dybvad har for alvor slået igennem på den danske stand-up-scene, bl.a. med sit tv-program på TV2-Zulu, Dybvaaad, hvor han gør grin med kendte, primært reality-stjerner. Nu føler Tobias Dybvad, at tiden er moden til at stoppe op og kigge ind i sig selv; og det gør han med det satiriske, selv-iscenesættende standup-show “Er det ikke dig fra Dybvad?”

Faren ved Tobias Dybvads komik er, at han risikerer selv at blive eksponent for sin humor; som fremtrædende i det danske mediebillede er sandsynligheden nemlig overhængende for, at han selv en dag vil rammes af den satiriske behandling, han giver andre celebrities – og det er han fuldt ud bevidst om.

Den form for nemesis forsøger han hermed at foregribe ved at undersøge sig selv og sit eget virke, ikke nødvendigvis for at modvirke det, men ligeså meget for at give os andre et indblik i hvordan den paradoksale virkelighed, som Tobias Dybvad lever i, former sig, og hvordan han forsøger at forme den i sin egen retning.

Tobias Dybvad er for tiden en af de mest eftertragtede komikere, som du nu kan opleve i Slagelse Musikhus den 16. april, hvor han giver to shows. Mere om det kan læses på Slagelse Musikhus’ hjemmeside, hvor du også kan købe billetter til showet.