I Danmark har der længe været tradition for rim, remser og sang. Det er en særlig del af den danske kultur, som Slagelse Bibliotek påtager sig at videreføre til de næste generationer. Det gør de sammen med Albert, der har en stor erfaring med alle de gode sange, vi også selv kender fra dengang, vi var børn; det drejer sig om “lille Peter Edderkop”, “Jens Petersens ko” og andre sange, der kombinerer bevægelse med sang. skb_24.sep_.albert

Psykologisk og fysiologisk har rim og remser en stor betydning for et barns udvikling rent sprogmæssigt, hvor rim og remser i de første leveår lærer os de grundlæggende fonologiske færdigheder, og senere hen at kombinere motorikken med de udtryk, man i løbet af tiden lærer.

Det er kort sagt det, der er fokus, når Albert besøger Slagelse Bibliotek d. 7. april, for at lave rim og remser med de yngste. Tilmelding er påkrævet. Se mere her.

Del på sociale medier