66024_320_3200_0_4_2832_4248_2Slagelse Camping- og Outdoorcenter, Håndværkergården og Meat’n’Eat arrangerer en hyggelig grillaften med musikalsk underholdning af selveste Peter Viskinde.

Den 7. maj 2015 er der ægte grill-stemning i Håndværkergården, hvor Danmarksmesteren i grill, Henrik Sommerlund Larsson, vil præsentere det amerikanske grill-køkken i vaskeægte BBQ-stil. Der bliver serveret Pulled Pork, ribs, hot wings og meget mere – ydermere vil der være hjemmelavet coleslaw og en masse andet tilbehør.

Henrik Sommerlund Larsson vil være at finde bag grillen i tidsrummet 18.30-20.00, hvor man har mulighed for at følge med i, hvordan herlighederne tilberedes af danmarksmesteren, der udover at være danmarksmester er uddannet i BBQ i USA, hvor han også har deltaget i VM i grill.

Til arrangementet har Meat’n’Eat premiere på tre lækre grilløl. Øllene er en lys frisk hvedeøl, der hedder ”Den Gode”, en flot rød engelsk ale, kaldet ”Den Onde” og sidst men ikke mindst en kulsort stærk stout, de har valgt at kalde ”Den Grusomme”. Øllene kan naturligvis købes til maden i Håndværkergården. Hvis man ikke når at smage alle tre øl, er der mulighed for at købe dem med hjem.

Efter alle forhåbentligt er mætte, er der koncert med Peter Viskinde, der er kendt fra bl.a. Malurt og Big Fat Snake. Han har været hovedarkitekten bag nogle af gruppernes største udgivelser, heriblandt Big Fat Snakes ‘No Peace Like in Heaven’, der plejer at være på den erfarne musikers repertoire. Portrætfoto af Peter Viskinde.

Billetterne til dette arrangement kan købes i Slagelse Camping- og Outdoorcenter, der ligger lige ved siden af Håndværkergården på Landsgravvej 27 i Slagelse.

Billetprisen er 295 kr.

Kig ind i Slagelse Camping- og Outdoor Center på Karolinevej 2 C eller ring på tlf. 55 70 00 20.

Download plakat