Meta Fuglsang
Meta Fuglsang

Forfatter og foredragsholder Lars Olsen kommer onsdag den 29. april kl. 19.30 til Slagelse med et foredrag om Klassekamp 2.0.

SFOF og SF Slagelse arrangerer det, og Meta Fuglsang, SF Slagelses folketingskandidat, indleder arrangementet.

Selvom der advares om ulighedens konsekvenser, selv fra en institution som OECD, så lukker de fleste politikere øjnene for det. SF sætter spot på ulighed i politiske udspil, i de temaer, der er partiets grundlag i den kommende valgkamp, og i forskellige arrangementer. Det skriver Meta Fuglsang i en pressemeddelelse.

Arrangementet er en mulighed for at høre en vidende og velskrivende foredragsholder, Lars Olsen, og få sat ord på uligheden.

”Ordet klassekamp bruges sjældent, i stedet snakker vi om ulighed. Uanset ordvalg, så er konsekvensen den, at der er vidt forskellige chancer for at få et godt liv i Danmark, selvom vi er et lille og homogent land,” siger Meta Fuglsang,”og det er foruroligende, at selvom eksperter siger at ulighed er et problem, også for samfundsøkonomien, så tages det ikke alvorligt.”

”I region Sjælland mærker vi ulighed mellem land og by. Vest- og sydsjælland er mærket af fraflytning, huspriser der faldt markant under krisen, ulighed i sundhed og uddannelse. Her er kampen for at bryde ulighed aktuel hver dag,” fortsætter Meta Fuglsang.

lars olsenLars Olsen tegner et socialt Danmarksportræt ud fra analyserne i bogen »Det danske klassesamfund« (2012), men han viser også billeder fra familiealbummet og fortæller om personlige eksempler på moderne klasseskel.

Arrangementet foregår på Slagelse Bibliotek, der serveres dejlig øko-kaffe og Meta Fuglsang sørger for dejlig hjemmebag. Arrangementet er ganske gratis.

Arrangeres af SFOF Slagelse og SF Slagelse.

Tid / sted: Slagelse Bibliotek, mødesal, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse – 29.april, kl.19.30-21.30