Nørrevangskirken indleder sommeren med en masse sommerarrangementer, der udover de normale gudstjenester om søndagen inkluderer grill-arrangementer, koncerter og andre hyggelige stunder med Nørrevangskirkens menighed og almindelige publikum.

3aa94fd72a3. juni: Syng dig glad med grill.
Traditionen tro indleder Nørrevangskirken sommeren med fællessang i sognegården, der tager nogle af de folkekære sommersange op til fortolkning. Efterfølgende vil der være ‘grillparty’. Det koster 60 kr. at være med, og tilmelding skal ske senest d. 1. juni til kirkekontoret. Det foregår kl. 14 i sognegården.

9. juni: Sommerkoncert.
Nørrevangskirkens pigekor har slået sig sammen med Præstø Ungdomskor og Sct. Mikkels børne- og ungdomskor til en aften med Carl Nielsens musikalske frembringelser i anledning af komponistens 150 års jubilæum. Udover at dette er 150 året er den 9. juni komponistens fødselsdag. Det foregår kl. 19.

21. juni: Fælles friluftsgudstjeneste.
De fire bykirker i Slagelse har i forbindelse med Slagelse Festuge slået sig sammen om at afholde fælles gudstjeneste på Frederikshøj kl. 14. I tilfælde af dårligt vejr rykkes gudstjenesten dog til Sct. Mikkels kirke oppe i byen.

Du kan se flere af kirkens arrangementer på Nørrevangskirkens egen side.