Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse.

SPRITBILISTER
Tidspunkt: 100515
Et vidne anmeldte tirsdag morgen, at en bil var havareret på Vestre Ringgade i Slagelse efter at den havde ramt kantstenen og var punkteret. Politiet fandt på baggrund af vidneudsagn frem til føreren af bilen ved Selandia . Det var en 25-årig mand fra Korsør, som blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, da en alkometertest afslørede, at han havde en promille, der var noget over det tilladte.

Tidspunkt: 100515
Fredag kokken 1.47 standsede en politipatrulje en bil, som kørte på Vestre Ringgade i Slagelse. Føreren af bilen – en 54-årig mand fra Dragør – virkede bestemt ikke ædru, og en alkometertest viste da også et positivt resultat et pænt stykke over det tilladte, hvorfor han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Tidspunkt: 080515
Politiet standsede torsdag klokken 21.15 en 34-årig mand fra Langeskov, der kom kørende i Herrestræde i Slagelse. Den 34-årige blev alkometertestet, og det viste sig, at han havde en promille, der var lidt højere end det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Tidspunkt: 080515
En 34-årig mand fra Slagelse blev torsdag standset af politiet, da han klokken 23.50 kom kørende på Slagelse Landevej ved Rosted uden for Slagelse. En alkometertest viste, at den 34-årige havde en promille, der var en hel del højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Tidspunkt: 080515
Politiet standsede fredag klokken 1.47 en 54-årig mand fra Dragør på Vestre Ringgade i Slagelse. En alkometertest viste, at den 54-årige havde en promille, der var en del højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. På grund af promillens størrelse blev den 54-åriges kørekort inddraget på stedet.

Tidspunkt: 080515
Torsdag klokken 23 standsede politiet en 22-årig mand fra Korsør, der kom kørende i Skolegade i Korsør. Den 22-årige havde ikke noget kørekort, men til gengæld virkede han påvirket af stoffer. Han blev anholdt og taget med til politistationen i Slagelse, hvor der blev gennemført en narkometertest, som viste, at han var påvirket af cannabis. Det viste sig, at ejeren af den bil, som den 22-årige kørte i, ikke havde givet tilladelse til, at han måtte køre den, og bag i bilen fandt betjentene et baseballbat, som blev konfiskeret. Den 22-årige blev sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, tyveri af bilen og for overtrædelse af våbenloven. Han blev løsladt efter afhøring klokken 0.15.

Tidspunkt: 060515
Onsdag klokken 14.02 standsede politiet en 64-årig mand fra Slagelse på Gyldenholmvej udenfor Slagelse, hvor han kom kørende på knallert. Den 64-årige viste sig at have en promille, der var noget højere end det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER

SLAGELSE: To biler udbrændt
Tidspunkt: 09/05-2015

Natten til lørdag klokken 2.30 fik politiet en anmeldelse om, at der var brand i to biler på Albert Ibsensvej i Slagelse. Trods hurtig indsats fra brandfolkene nedbrændte de to biler helt, mens to andre fik alvorlige brandskader. Ingen kom noget til ved branden, der nu undersøges af politiet brandteknikere. Politiet hører gerne fra vidne.

SLAGELSE: 33-årig var aggressiv – fik en nat i detentionen
Tidspunkt: 10/05-2015

En 33-årig mand fra Slagelse blev søndag klokken 0.45 anholdt på Fisketorvet i Slagelse. Det skete, efter at han havde været oppe at toppes med dørmændene ud for The Upper Hill , hvor han havde været noget ophidset. Politiet blev tilkaldt, og den 33-årige var særdeles grov i munden, og han ville ikke oplyse sit navn og sin fødselsdag til betjentene. Derfor blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og først på politistationen i Slagelse blev den 33-åriges identitet fastlagt. Han blev løsladt efter afhøring søndag morgen klokken 7.53.

SLAGELSE: Tre eritreere sigtet for ulovligt ophold
Tidspunkt: 06/05-2015

Onsdag klokken 10.45 fik politiet en anmeldelse fra personalet i et tog, der ankom til Slagelse fra København om, at der var tre passagerer med, som hverken havde billet eller legitimation. Politiet tog imod toget, da det kom ind på banegården i Slagelse klokken 10.55, og betjentene fandt frem til de tre gratister. Det viste sig at være tre mænd fra Eritrea på henholdsvis 18, 24 og 27 år. Da de ikke kunne legitimere sig blev de sigtet for ulovligt ophold og anholdt klokken 11.10. De blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de søgte asyl under afhøringen.

SLAGELSE: Grisetransport væltede ved motorvejen
Tidspunkt: 04/05-2015

En lastbil med sættevogn, der var lastet med ca. 220 grise, væltede mandag klokken 9.08, da den var i færd med at svinge ind på Vestmotorvejen ved tilkørsel 40A ved Slagelse. Vogntoget, der skulle mod øst, væltede af endnu ukendte årsager om på siden, og taget røg af sættevognen, så grisene kunne slippe ud. Chaufføren – en 52-årig mand fra Højby – fik nogle lettere knubs og blev kørt til et tjek på skadestuen i Slagelse. Omfartsvejen måtte spærres, mens grisene – med god hjælp fra lokale landmænd – blev indfanget, og der blev ryddet op efter uheldet. Ikke alle grise klarede den ublide medfart, for ca. 50 dyr måtte aflives på stedet.

SLAGELSE: Spritbilist kørte i grøften og rullede rundt
Tidspunkt: 04/05-2015

Politiet blev mandag klokken 21.49 kaldt til Slagelsevej uden for Flakkebjerg, hvor en bil var rullet om på taget. Det var en 30-årig mand fra Korsør, som i et sving var kommet ud i rabatten og herefter havde mistet herredømmet over bilen, som rullede om på taget og kurede på tværs af vejen. Den 30-årige kom ikke noget til ved uheldet, men da politiet kom afslørede en alkometertest, at han havde en promille, der var et godt stykke over det tilladte. Han blev kørt til et rutinetjek på sygehuset i Slagelse, og han er sigtet for både spirituskørsel og kørsel i påvirket tilstand.

Indbrud

By

Vej

Type

Tidsrum

Udbytte

Slagelse

Schubertsvej

Hus

Fredag klokken 12 – mandag klokken 8

Smykker og udenlandsk valuta

Slagelse

Mozartsvej

Hus

Lørdag klokken 7 – søndag klokken 15.45

Valuta, smykker og bærbar pc

Hastighedskontroller

By

Vej

Tid

Type

Kontrollerede

Fartbilister

Tilladt

Hurtigste

Klip

Slagelse

Valbyvej

Klokken 14.45-19.28

ATK

266

91

50 km/t

107 km/t

Ikke mindre end 19 klip og fem betingede frakendelser