Erik Østenkjær gæster d. 3. juni Slagelse Bibliotek til et foredrag om vilje – og om hvordan, man træner sin vilje til at opnå de ting, man gerne vil, men som man af uransagelige grunde ikke er i stand til.

Erik Østenkjær er ekspert i netop vilje og vil tage tilhørerne igennem forskellige metoder til at få det optimale ud af sit talent; for hvordan kan det i virkeligheden være, at nogle får en hel masse ud af lidt talent, alt imens man måske selv kæmper med ikke at præstere optimalt?

ee844b4c-7bc6-4fcb-aed3-f60bcde694bdVilje-eksperten vil igennem foredraget komme med helt konkrete eksempler på, hvordan man rent mentalt kan styrke sin viljestyrke, sådan at man kan præstere optimalt, hvad end det drejer sig om en fodboldkamp, en eksamen eller noget helt tredje.

Erik Østenkjær har erfaring som coach og sparringspartner i over 27 sportsgrene i 21 forskellige lande, hvor han har sparret med både eliteidrætsudøvere, politikere og underholdere i over 40 år, hvilket har givet ham et solidt kendskab til både livet generelt, men også til hvad der rører sig i hovedet på en eliteidrætsudøver, inden han skal præstere optimalt eller i hovedet på en politiker, inden han skal holde sit livs tale.

Du kan købe billetter via billetto.dk, hvor det ligeledes er muligt at læse mere om Erik Østenkjærs foredragsrække.