0704c8052dI forbindelse med Slagelse Festuge bliver Rådhuspladsen i Slagelse forvandlet til et stort europæisk marked med lækre, friske råvarer for hele Europa. Det er første gang, at Slagelse på den måde bliver eksponent for et marked på denne måde. Markedet starter onsdag d. 24. juni kl. 10, hvorefter der vil være marked på Rådhuspladsen hver dag, indtil Slagelse Festuge slutter.

Arrangøren, Traditional Market, skriver:

“Markedet er større og bedre end det nogensinde har været på grund af efterspørgslen. Vores professionelle og venlige købmænd fra Frankrig, Belgien, Italien, Spanien, Holland, Polen og mange flere lande sælger produkter af høj kvalitet, herunder kiks fra Bretagne, oliven, italiensk nougat, lækre oste, pølser, tartiflette (en lækker ost og kartoffel skål fra Alperne), charcuteri, frisk brød, croissanter og meget, meget mere!

For dem af jer der kan lide søde sager, vil der også være frisklavet pandekager. Ud over disse gode produkter, vil du være i stand til at vælge fra en bred vifte af produkter, herunder tasker og lædervarer, lavendel, legetøj og pashmina! Der vil virkelig være noget for enhver smag!

I år har vi inkluderet smykker og modetilbehør fra Paris, engelsk fudge, frisk fransk boulangerie, sæbe fra Marsielle og ungarske kager. Kom og oplev det! De fleste af de produkter der sælges, er fra hver torvehandlers region, hvor de er produceret af små organisationer som familievirksomheder, gårde eller små fabrikker ved hjælp af traditionelle metoder og høj kvalitet.

Kom og se på vores kvalitetsprodukter og få en snak med vores købmænd. Du kan også øve i andre europæiske sprog som fransk, italiensk, engelsk, etc. Du er mere end velkommen!