Træningsdag på Kobæk strand

Nuværende og kommende medlemmer af Tårnborg Vemmelev Svømmeafdeling kan glæde sig til spritnye og spændende sommeraktiviteter på Stillinge, Ceres, Kobæk og Bisserup Strand hen over sommeren, som de har modtaget økonomisk støtte til. Alene om glæden over støtte til nye muligheder er de ikke ene om i Tårnborg Vemmelev Svømmeafdeling, da FDF Korsør netop har fået et splinternyt mastesejl.

Tematimer om svømning som de første i landet
Folkeoplysningsudvalget har for nylig støttet Tårnborg Vemmelev Svømmeafdeling med et økonomisk tilskud på 20.000 kr., hvor foreningen denne sommer vil sætte fokus på nuværende og kommende medlemmers svømmefærdigheder i havvand. Derfor inviterer foreningen til tematimer i uge 28, hvor der vil være fokus på svømning, dyreliv, førstehjælp, leg og sjov under opsyn fra foreningens 12 trænere, der også vil have selskab af Trygfondens livredderede på strandene under aktiviteterne.

– Det er dejligt at få støtte til nytænkning og innovation. Konceptet findes ikke andre steder, så vi håber, at det kan virke som inspiration og være et startskud til lignende projekter fra andre foreninger rundt omkring i landet. Jo flere, der prøver kræfter med det våde element, jo bedre, siger formand for Tårnborg/Vemmelev Svømmeafdeling, Krestian Knudsen.

Mastesejl i Korsør

Ud med det gamle – ind med det nye
Til de tørrere begivenheder på landjorden glæder FDF Korsør sig også over et tilskud fra Folkeoplysningsudvalget på 12.000 kr. til et nyt mastesejl, der skal bruges til FDFs landslejr i 2016 og Spejdernes Lejr i 2017.

– FDF Korsør er en friluftskreds med udendørsmøder året rundt. Derfor er vi meget glade for tilskuddet til et mastesejl, så vi kan pensionere det gamle samlingstelt fra 1980’erne, siger kredsleder fra FDF Korsør Svend Erik Jensen.

Foreningslivet har høj prioritet
– I Folkeoplysningsudvalget er en af vores vigtigste opgaver at understøtte og hjælpe vores foreningsliv, som er samlingspunkt for mange engagerede mennesker, gode oplevelser og socialt samvær. Det gør os derfor både glade og stolte, når vi kan være med til at støtte nytænkende og nødvendige tiltag, der kan skabe nye muligheder og oplevelser for både foreningslivet og borgerne, siger formand for Folkeoplysningsudvalget, Jørn C. Nielsen.

Kobæk strand

Praktisk information om tematimer for vandhundene:
Hvor?
Stillinge, Ceres, Kobæk og Bisserup Strand.

Hvorfor?
Fordi det er det første af sin slags og det bliver super sjovt.

Hvem?
Medlemmer og kommende medlemmer, og ’åbent vand’ træning for voksne.

Hvornår?
I uge 28 og måske også i uge 32, hvis det bliver en succes.

Hvordan?
Tilmelding sker online eller ved stranden på selve dagen.