ThecolorrunThe Color Run sker i Slagelse den 27. juni 2015. Du kan nu vinde en billet til det farverige løb. Alt du skal gøre er at klikke dig ind på Dit Slagelses Facebook-side og synes godt om konkurrence-opslaget.

Vi trækker lod om fire billetter.

Når startskuddet lyder til dette års Color Run lørdag den 27. juni på Frederikshøj i Slagelse, er alle deltagere klædt i hvidt, parate til en både underholdne og særdeles farverig oplevelse.

Undervejs på den 5 kilometer rute bliver løberne mere og mere regnbuefarvede. På turen mødes deltagerne nemlig af farveposter, der bombarderer dem med kulørt pulver. Når alle er i mål, vil der være et overdådigt festligt farvehav med musik, konfettikanoner og behørigt opløftet stemning, og der er selvfølgelig også masser af musik og underholdning langs ruten.

Det handler ikke om at gennemføre de 5 km hurtigst muligt, men om at have det sjovt, mens man gør det. The Color Run er nemlig ikke et løb på tid, men et løb hvor tusindvis af deltagere – fra 2-årige til 80-årige og fra førstegangsløbere til professionelle sportsudøvere – har det sjovt, mens de bliver dækket i farve fra top til tå. Efter hver kilometer er en farvepost med musik, fest og en ny farve, man løber igennem. Festen fortsætter i målområdet med en gigantisk Finish Line Festival, hvor der fyres endnu flere farver af for at skabe glade minder i millioner af levende farvekombinationer.

colorrun_Ruten i Slagelse starter på Frederikshøj, men leder alle de mange deltager ind gennem Slagelse Lystanlæg og ind i Slagelse centrum, så også i centrum bliver der masser af farver og glade løbsdeltagere at se denne lørdag formiddag.

Her kan du se hvad en billet inkluderer – og købe billetter.