En del af City-parkeringen foran Føtex i Korsør skal have nyt navn, når denne del af parkeringspladsen bliver forvandlet til en multifunktionsplads til næste år. Derfor udskriver Slagelse Kommune nu en konkurrence om, hvad den nye multifunktionsplads skal hedde. Deltagerne er med i konkurrencen om gavekort til en samlet værdi af 2.500 kr.

– Det giver ikke rigtig mening at kalde pladsen for City-parkeringen, når vi nu ændrer området til at være en multifunktionsplads. Derfor skal vi finde et navn, som passer til området. Men vi har brug for hjælp, og derfor håber vi, at borgerne i Korsør vil komme med en masse forslag, siger byplanarkitekt Ole Lund Sørensen.

Blandt ideerne til den nye plads er blandt andet, at der skal være plads til en scene, en klatrevæg og en boldbane. Samtidig er der også planer om, at eksempelvis en café kan have udeservering i sommerhalvåret. Kort sagt skal pladsen summe af leg, liv og afslapning, og det skal det nye navn afspejle.

– Vi er åbne for alle forslag. Men det er vigtigt, at vi finder et navn, som passer til stedet og dets historie, samtidig med at navnet afspejler den nye funktion, som pladsen får, siger Ole Lund Sørensen.

Forslag skal sendes til plan@slagelse.dk senest 11. oktober. Mrk. NAVN i emnefeltet. Vinderne får direkte besked, ligesom navnet vil blive offentliggjort i pressen. Dommerkomitéen består af medlemmer af borgergruppen, byrådet og kommunens planteam.