Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2015-08-31 til 2015-09-08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER

Da en patrulje, som kørte på Nytorv i Skælskør lørdag klokken 1.45, så en bil køre uden nummerplade, syntes betjentene, at det nok var værd at tale lidt med føreren, hvorfor de standsede bilen. En alkotest af føreren – en 18-årig ung mand fra Boeslunde – viste positivt resultat, og han blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i uindregistreret køretøj.

En 23-årig mand fra Korsør blev søndag klokken 11.59 standset på Kierulffsvej i Slagelse. Han blev narkometertestet med et positivt resultat for flere stoffer og herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

En 38-årig mand var lørdag morgen ved at blive påkørt i sin bil, da han kørte på Østre Landevej i Maribo. Han fulgte efter bilen, som han mistænkte blev ført af en spirituspåvirket fører, og på parkeringspladsen ved Silvan fik han standset bilen, hvorefter han tog bilnøglen fra føreren og fik tilkaldt politiet. Politiet kom hurtigt til stedet og fik taget en alkotest af føreren – en 19-årig mand fra Maribo. Testen viste et resultat et stykke over det tilladte, og da køretøjet var afmeldt blev den unge mand foruden at blive anholdt og sigtet for spirituskørsel også sigtet for kørsel i uindregistreret køretøj.

En patrulje standsende lørdag klokken 0.50 en bil, som kørte på Slagelsevej i Skælskør. En alkotest af føreren – en 24-årig mand fra Sverige – viste et resultat et betydeligt stykke over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

I forbindelse med en færdselskontrol, der blev afholdt fredag aften, blev en lille knallert klokken 20.15 standset på Slagelsevej ud for Fodby. Føreren – en 57-årig mand fra Fuglebjerg – virkede beruset, og en alkometertest viste da også positivt resultat, hvorfor han blev anholdt op sigtet for spirituskørsel.

Lørdag klokken 1.25 blev en lille knallert standset af politiet, da den kørte på Nyvej i Skælskør. Føreren af knallerten virkede spirituspåvirket, hvilket en alkotest også viste. Den 39-årige knallertkører, som er fra Sandved, blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 0.50 blev en 50-årig mand fra Charlottenlund standset af politiet, da han kørte på Norvejen i Skælskør. Da han virkede spirituspåvirket, blev han alkotestet. Testen viste et resultat et betydeligt stykke over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER

KORSØR: Slagsmål på Motalavej
Politiet fik mandag klokken 18.41 anmeldelse om, at der var gang i et større slagsmål på Motalavej i Korsør. Flere politipatruljer blev sendt til stedet, hvor der var mange mennesker forsamlet og var noget uro. For at sikre ro på stedet blev fem mænd anholdt. Der er tale om en 19-årig fra Korsør, og fire 23-24 årige fra Slagelse. De blev alle fem løsladt omkring midnat, men politiet fortsatte patruljeringen i såvel Korsør som i Slagelse.Med venilg hilsen

SKÆLSKØR: Spritbilist sov i bilen
En medtrafikant ringede lørdag klokken 4.03 til politiet og fortalte, at der holdt en bil lidt umotiveret mellem nogle træer og buske på Sorø Landevej ved Båslunde uden for Skælskør, og at føreren måske var fuld. Politiet ankom til stedet kort tid efter, og i bilen sad en 27-årig mand fra Skælskør og sov. En alkometertest afslørede, at han havde en promille, der var temmelig meget over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

SLAGELSE: To unge mænd anholdt for hærværk
Klokken 1.30 natten til søndag blev politiet ringet op af et vidne, der var vågnet ved lyden af et højt knald, der lød, som om noget blev knust i nærheden af Rosengården i Slagelse. Vidnet kiggede ud af vinduet og så to mænd, der gik rundt på parkeringspladsen, og flere gange lød det som, at der blev knust ruder på de parkerede biler. Kort efter var en politipatrulje på stedet, og betjentene fik hurtigt fat i de to mænd takket være vidnet. Det viste sig, at en rude var knust i en parkeret bil på stedet, og derfor blev de begge sigtet for hærværk. Det drejer sig om en 15-årig dreng og en 19-årig mand – begge fra Korsør.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Dalmose Stationsvej Lejlighed Torsdag klokken 19 – fredag klokken 13 TV og pc
Slagelse Rådyrvænget Hus Søndag klokken 18 – onsdag klokken 16 Guldsmykker, kontanter i euro og nøgler

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Motalavej Fredag klokken 13 – 13.30 Seks køretøjer kontrolleret: Ingen sager
Skælskør Skælskør by Fredag klokken 11.45 – 12.30 En havde fejl og mangler på sit køretøj, tre kørte uden sele og en brugte håndholdt mobiltelefon
Skælskør/Korsør Byer og omegn Fredag klokken 14 – 17.30 Færdselskontrol: 34 sager blev det til. En kørte spirituskørsel, en kørte påvirket, ti brugte ikke sele, ni brugte håndholdt mobiltelefon, to kørte uden styrthjelm, tre havde foretaget konstruktiv ændring på deres knallert, en havde ikke lovpligtig forsikring på sin knallert, en kørte ind hvor der var “indkørsel forbudt”, en havde fejl og mangler på sit køretøj, to havde ikke medbragt deres kørekort, en overhalede hen over spærrelinjer, en kørte over for rødt, en havde slet ikke kørekort og en havde overladt sin bil til en som ikke havde kørekort
Skælskør/Korsør Byer og omegn Fredag klokken 14 – 17.30 Færdselskontrol: 34 sager blev det til. En kørte spirituskørsel, en kørte påvirket, ti brugte ikke sele, ni brugte håndholdt mobiltelefon, to kørte uden styrthjelm, tre havde foretaget konstruktiv ændring på deres knallert, en havde ikke lovpligtig forsikring på sin knallert, en kørte ind hvor der var “indkørsel forbudt”, en havde fejl og mangler på sit køretøj, to havde ikke medbragt deres kørekort, en overhalede hen over spærrelinjer, en kørte over for rødt, en havde slet ikke kørekort og en havde overladt sin bil til en som ikke havde kørekort
Slagelse Jacob Dampes Vej Fredag klokken 19 – 19.30 Færdselskontrol: Ingen sager
Slagelse/Vordingborg Landevejen ml. de to byer Fredag klokken 19.30 – 20.45 Færdselskontrol: 19 sager blev det til. To kørte spirituskørsel, seks brugte håndholdt mobiltelefon, to kørte uden styrthjelm, to var frakendt deres kørerkort, en havde foretaget konstruktiv ændring på sin knallert, tre kørte uden sele, en havde fejl og mangler på sit køretøj, en havde ikke lovpligtig forsikring på sin knallert og en kørte for hurtigt på motorvejen.

 

 

Hastighedskontroller

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Bjergbygade Fredag klokken 9.18 – 10.04 Laser 40 4 50 km/t 75 km/t 1 klip og 1 betinget frakendelse samt to uden sele
Slagelse Vestmotorvejen ved vejarbejde Klokken 16.31-19.09 ATK 4467 305 80 km/t 136 km/t 15 klip og tre betingede frakendelser
Slagelse Vestmotorvejen ved vejarbejde mellem afk. 38-39 Klokken 6.48-11.40 ATK 6050 450 50 km/t 127 km/t 36 klip og 14 betingede frakendelser af kørekortet

Del på sociale medier