Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2015-09-21 til 2015-09-29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER

En 61-årig mand fra Reersø blev lørdag klokken 16.30 standset af politiet, da han kørte på Slagstrupvej i Slagelse. En alkometertest viste et positivt resultat, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Fredag klokken 21.05 blev en bil, som kørte på Ndr. Ringgade i Slagelse, standset af en patrulje. Da føreren af bilen – en 33-årig mand fra Års – virkede påvirket, blev han både alko- og narkometertestet. Da begge test viste positivt resultat, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i påvirket tilstand. Han havde i øvrigt kørselsforbud og politiet beslaglagde ved samme lejlighed hans bil.

Lørdag klokken 1.14 standsede en patrulje en bil, der kørte på Løvegade i Slagelse. Ved rattet sad en 23-årig kvinde fra Jernbjerg, som ikke virkede helt ædru, hvilket en alkometertest bekræftede. Hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet anholdt tirsdag en 20-årig mand fra Nykøbing, som blev sigtet for et indbrud, der skete tidligere på dagen i et hus på Kretavej i Nykøbing. Tyven havde aflistet en rude og stjålet en Kay Bojesen-abe, knivsæt, en skruemaskine, Piet Hein lysestager, bilnøgler, et Sony kamera og en iPad. Indbruddet skete på et tidspunkt mellem klokken 7 og 11.30, og den stjålne iPad kunne spores til et værelse på kollegiet på Østre Alle i Nykøbing. Ved en ransagning på stedet fandt politiet de stjålne genstande og derudover også en dåse tåregas og en ampul med ulovlig doping. Klokken 19.40 blev beboeren på værelset, den 20-årige mand, anholdt og ud over sigtelsen for indbrud blev han også sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om visse dopingmidler. Den 20-årige blev løsladt igen klokken 21 efter afhøring på politistationen i Nykøbing.

På Brandholtvej i Sandved blev en knallert standset fredag klokken 16. En alkometertest af føreren – en 65-årig mand fra Bisserup – viste et resultat et stykke over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER

SLAGELSE: 17-årig havde hash
En 17-årig fyr fra Sorø påkaldte sig en politipatruljes opmærksomhed, da han torsdag eftermiddag klokken 16.05 gik ved boldbanen bag Østre Skole på Skovsøgade i Slagelse. Ved synet af betjentene smed han en pose ind i en busk, og det viste sig, at det var to klumper hash på i alt 9,3 gram. Hashen blev konfiskeret, og den 17-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Anrettede bål i skolens bibliotek
Søndag klokken 1.38 fik politiet en melding om, at der var brand i Marievangskolens bibliotek. Heldigvis var ilden gået ud af sig slev, men inden da havde ilden dog forårsaget store brand- og især sodskader. Af en overvågningsvideo kunne politiet se, at to hætteklædte mænd var brudt ind på skolen og samlet en del papir og bøger, som de havde lagt an til et bål og derefter antændt. De to hætteklædte mænd havde dog efterladt sig flere spor, og ved en massiv politimæssig indsats fandt man frem til to personer, som blev afhørt til sagen. På baggrund af vidneforklaringer og afhøringerne blev de to mænd anholdt og sigtet for forsætlig brandstiftelse. De to unge mænd er begge fra Slagelse og er begge 17 år, så de sociale myndigheder blev underrettet. De to 17-årige blev løsladt søndag aften efter endt afhøring.

SLAGELSE: Butikstyv havde ulovlig kniv og sværd
En vagtmand i Vestsjællandscenteret i Jernbanegade i Slagelse så torsdag klokken 10.48 en mand gå med to skjorter på bøjle. Det vakte hans mistanke, så han kontaktede manden. Det viste sig, at han havde taget skjorterne fra et udstillingsstativ i centeret, og derfor blev politiet tilkaldt. Der var tale om en 30-årig mand fra Korsør, og det viste sig, at han havde yderligere to striktrøjer, som var stjålet fra en udstilling. Da betjentene visiterede han, afsløredes dels et samuraisværd og en “pushdaggert”, han havde i bæltet. Den 30-årige blev sigtet for tyverierne og for overtrædelse af våbenloven, og de ulovlige våben blev beslaglagt på stedet.

SLAGELSE: Råbte efter politiet
Lørdag klokken 5.25 var politiet til stede i Slagelse bymidte, og i Skovsøgade var der lidt uro ved værtshusene. En mand ville ikke rette sig efter politiets anvisninger, og han råbte skældsord og kommentarer til betjentene. Det var en 23-årig mand fra Slagelse, og da han ikke ville dæmpe sig, blev han anholdt klokken 5.25 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han blev taget med til politistationen i Slagelse. Den 23-årige blev løsladt igen klokken 6.20.

SLAGELSE: Tre generede medarbejder i Netto
Politiet blev fredag klokken 21.58 kaldt til Netto på Sdr. Stationsvej i Slagelse, hvor en medarbejder var blevet generet af tre kunder i butikken. De havde råbt af hende og taget billeder af hende med deres mobiltelefoner, og selv om de blev bedt om at forlade butikken, blev de der – hvilket gjorde politiets arbejde lidt lettere, da en politipatrulje kort efter ankom. De tre mænd er fra lokalområdet og i alderen 19-26 år, og de blev alle tre sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og derefter bortvist fra forretningen.

SLAGELSE: Ung mand udsat for røveri
En 18-årig ung mand sad tidligt søndag morgen klokken 4.30 på en bænk i Træskogården ved musikhuset i Slagelse og ventede på bussen, da der pludselig kom to yngre mænd hen til ham og truede ham til at udlevere pung, telefon og kode til telefonen. Da den 18-årige nægtede, fik han flere knytnæveslag i hovedet og på armene. Herefter stak de to mænd af. De beskrives begge som ca. 20 år, 185 cm høje, arabiske af udseende, ifør hhv. sort og blå dunjakke. Den ene havde en kniv. Politiet hører gerne fra vidner til sagen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Revvej Hus Lørdag kl. 22 – søndag kl. 0.30 Ukendt kostervalg
Slagelse Skovlodsvej Hus Mandag kl. 17.30 – lørdag kl. 17 PS4
Boeslunde Sønderupvej Hus Mandag klokken 11 – onsdag klokken 12.45 To 50″ LG tv og et 42″ Samsung og en bærbar pc af mærket HP
Slagelse Ollerupvej, Ollerup Hus Fredag klokken 10 – mandag klokken 10 Otte stole og smykker
Korsør Vinkelager Hus Fredag kl. 17 – lørdag kl. 19.17 Bærbar pc
Slagelse Sagavej Hus Fredag kl. 17 – lørdag kl. 0.30 Vides endnu ikke
Slagelse Jyllandsvej Hus Lørdag kl. 11.30 – 21.20 Koster endnu ukendt

 

 

Hastighedskontroller

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Skælskørvej Klokken 8.30-9.15 ATK 15 0 50 km/t
Slagelse Korsørvej Klokken 9.35-14.15 ATK 1100 8 50 km/t 69 km/t Et klip
Havrebjerg Kalundborgvej Lørdag kl. 8.05 – 13.30 ATK 1053 0 60