logoDen 25. september 2015 er dagen, hvor Slagelse fyldes til bristepunktet, når erhvervs- og kulturlivet er gået sammen om at afholde dette års kulturnat, Sct. Michaels Nat. Som traditionen foreskriver vil Slagelse fyldes med forskellige aktiviteter; typisk er det muligt at besøge brandstationen, hvor bilerne kan besigtiges både indvortes og udvortes, ligesom Nytorv fyldes med boder og andet.

Også butikkerne i Slagelse har åbent længere tid; hvor man måske også kan få et godt kulturnat-tilbud på udvalgte varer?

Udover erhvervs- og butikslivet spiller kulturlivet en afgørende rolle for dette års kulturnat, hvor bl.a. bankerne lægger hus til kulturelle arrangementer, ligesom de kulturelle institutioner i Slagelse vil være på plads denne aften; herunder Kulturcyklen, der er en sammenslutning af byens kulturinstitutioner.

Du kan læse mere om Sct. Michaels Nat her.

Del på sociale medier