Maibritt Isberg Andersen, forfatter og ejer af coach-firmaet ZTRONG, udgiver igen nyt materiale og afholder i den forbindelse en Micro-reception. “PROTREPTIK –arbejdshæfte 1” vil torsdag d. 17.9. kl. 14-16 blive præsenteret hos ZTRONG, på Valbygårdsvej 17 i Slagelse.maibritt ztrong

PROTREPTIK -arbejdshæfte 1 er til dig som ønsker at blive inspireret til, hvordan du i din praksis kan benytte protreptik som et redskab for dig selv, dine kollegaer eller i jeres team. Det er en forudsætning, at du kender til ZTRONGs metodik og har erhvervet “Den protreptiske samtale”​ og “ZTRONG samtalekort”, som er udgivet af Forlaget ZTRONG. Disse kan erhverves på SAXO, mens arbejdshæftet kan bestilles direkte hos maibritt@ztrong.dk til 249 kr. inkl. moms.

Anmeldelse af PROTREPTIK -arbejdshæfte 1 af dr. phil. Ole Fogh Kirkeby:
“Jeg synes, at det fremstiller væsentlige elementer i protreptikken på forbløffende lidt plads og på særdeles overskuelig vis. Hæftet er også en god, lille “håndbog” – som grækerne sagde – til at gøre protreptikken til en del af sit eget liv og dermed til en del af andres. Maibritt deler generøst ud af sine erfaringer med protreptikken i praksis, og på en sådan måde, at begyndere og øvede indenfor den svære kunst får rettesnore og frugtbare indfaldsvinkler. Jeg kan varmt anbefale dette hæfte.”

Hvad er protreptik?
PROTREPTIK kommer af det græske ord protrepo og betyder “at vende mod”. Via den protreptiske samtale vendes du mod dig selv, dine indre værdier, tanker og holdninger. Men også mod fællesskabet. En protreptisk dialogorienteret samtale har til formål at gøre dig klogere på dig selv og dine grundlæggende antagelser og holdninger til livet, samt de normer og værdier du, bevidst og ubevidst, lever efter. ZTRONG kan lære dig at udøve protreptik, og tilbyder også protreptiske samtaler. Læs mere om ZTRONG.logo_til-hjemmeside

Om Maibritt Isberg Andersen
Uddannet sygeplejerske og med en efterfølgende diplomuddannelse. I 2007 afsluttede hun en systemisk ICF-godkendt coachuddannelse hos Expand.nu, og er nu certificeret på ACC-niveau. Ejer og stifter af coach virksomheden ZTRONG i 2008. I 2014 udkom bogen “Den protreptiske samtale” og “ZTRONG samtalekort”, som er et praktisk anvendeligt redskab til at forstå og arbejde med protreptik i praksis. Bogen er anmelderrost af Ole Fogh Kirkeby og Kim Gørtz. ZTRONG har siden 2011, udviklet protreptiske kurser og tilbyder mesterlæreruddannelsen til dem som ønsker at blive certificeret protreptiker.

Del på sociale medier