Efterårsferien nærmer sig, og i år åbner Cirkusland i Slagelse på Årslevvej 6 med flere oplevelser og mere sjov end nogensinde før. Åbningstider i efterårsferien 10. – 18. oktober er hver dag kl. 10 – 16.

Der er noget for hele familien. Nu kan du mærke stemningen fra Det Vilde Vesten. Du kan møde cowboys og indianere – ja, selv en ægte indianderhøvding er flyttet ind i Cirkusland, hvor du også kan grave guld, bage snobrød – når vejret tillader det – deltage i hesteskokastning og meget, meget mere.

Til efterårsferien 2015 er Cirkusland gået sammen med lokale linedancere og squaredansere klubber, der vil gæsteoptræde følgende datoer: 11. oktober,  13. oktober,  16. oktober og  18. oktober. Den 10. og 17. oktober kommer MV Kaniner og optræder med kaninhop.

Igen i år er der den populære Cirkusskole, hvor børnene kan blive undervist i alt fra kørsel på éthjulede cykler, linedans og balancebolde til jonglering og djævlespil. Eleverne i cirkusskolen kan prøve alle de forskellige cirkusdiscipliner under ledelse af artisterne.artister_5_20150317_2042827496

Både før og efter cirkusskolen kan hele familien gå på opdagelse i resten af Cirkusland, hvor der venter et væld af oplevelser og spændende aktiviteter: I dagens løb vil der være søløveshow, westernshow, børneshow. cirkusforestilling og mulighed for at se Cirkusmuseet, Cirkusbyen og alle dyrene, der bor i Cirkusland.

Cirkuslands cafeteria serverer hele dagen lækre retter til både store og små. Derudover har vi også mexicanske pandekager og meget mere i vores mexicanske Café. Når entreen er betalt, er alle shows, forlystelser og parkering gratis. Som en nyhed i år introducerer Cirkusland en Familiebillet til kun 349 kroner for 4 personer.

Du kan i vores konkurrence vinde billetter til Cirkusland i efterårsferien 2015. Der er 1  x 4 billetter på højkant, men du skal kunne svare rigtigt på dette spørgsmål: Hvem er flyttet ind i Cirkusland?

  1. Indianerhøvding
  2. Cirkusprins
  3. Flodhest

Svaret sender du til john@dit-slagelse.dk og fristen er den 8.oktober kl.12.00. Vinderen får direkte besked.