Af Frederik Pedersen, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti

Frederik Pedersen
Frederik Pedersen

I Slagelse kommune kommer de fleste flygtninge og migranter i job, her ligger vi top i Danmark. Men når det så gælder de danske arbejdere, så kan det undre en, at der ikke er plads til dem på Arbejdsmarkedet, for her ser det noget anderledes ud. Her ligger Slagelse i bunden, 92 ud af 98 kommuner er hvad man her i Slagelse kan tilbyder de danske arbejdere, og hvad er så grunden til dette? Er det fordi danskerne ikke ønsker at arbejde, så er svaret et klart nej, problemet er at flygtninge og migranterne har førsteret her i landet, og de danske arbejdere skal betale til de arbejdsgivere, der ikke vil betale for deres løn, idet flygtninge og migranterne får lønnen betalt af det offentlige det første halve år, og halvdelen det næste halve år.

Og i virkeligheden er det jo de borgere, som er sat ud på gaden af arbejdsgiverne, og som er havnet i afgrunden, der skal være med til at betale, når arbejdsgiverne mener de er sociale, når de tager sig af de fremmede og derved sparer de lønnen for det udførte arbejde. Hvem er Danmark for? Danskerne eller de fremmede som vælter ind over grænsen, som ingen har styr på, og kun er et stort kaos og kollaps.

Man kan kun tage klart afstand fra statsministeren, når han indbyder det danske erhvervsliv til at give en hjælpende hånd for at få de fremmede i arbejde, med hvilken ret kan en statsminister være medvirkende til at smide de danske arbejdere ud af erhvervslivet, og ud i afgrunden for at give plads til de fremmede, som i virkeligheden kun stort set er asylsafhoppere.

Vi skal ikke hjælpe til med at ødelægge Danmark med den indvandring, som skaber massive integrationsproblemer og en kolossal forsørgelsesbyrde. Hjælpen skal ikke gå ud over danskerne, som har bidraget til den velfærd vi kender i dag, og som befinder sig i en svær situation, de må og skal være dem der kommer i første række.