November-måned kan synes lang, når året går på hæld. Butikkerne gør juleklar, virksomhederne ligeså. Og hos Slagelse Erhvervscenter indledes julen tidligt, da man allerede i november-måned deler julegaver ud til de mange erhvervsdrivende i Slagelse Kommune i form af interessante arrangementer og aktiviteter i løbet af november.

På Dit Slagelse har vi samlet en oversigt, som De kan se her:

5. november: Er der liv i Korsør?
Slagelse Bibliotekerne inviterer i forbindelse med temaet “Iværksætteri og Innovation” til en paneldebat med direktøren for Slagelse Erhvervscenter samt en række erhvervsledere og iværksættere i lokalområdet under den lidet flatterende overskrift “Er der liv i Korsør?”

For kan det lade sig gøre at skabe et erhvervsvenligt klima i Korsør? Har vi overhovedet forudsætningerne? Og i så fald; hvad kræver det?
Mange af disse spørgsmål melder sig – og det er også hensigten fra Slagelse Bibliotekernes side, når de denne aften på Glasværket i Korsør vil udfordre paneldeltagerne med nogle af de væsentlige spørgsmål.

Tid og sted: Torsdag d. 5. november kl. 19 på Glasværket, Norvangen 3D, 4220 Korsør.
Læs mere her.

slagelse-erhvervscenter-300x1007.-8. november: Vestsjællandsmessen
Vestsjællandsmessen er en standsmesse med over 100 forskellige stande, der giver muligheder for virksomhederne at præsentere produkter, samarbejder el. lign.
Dit Slagelse har tidligere skrevet om Vestsjællandsmessen. Det kan du læse her.

12. november: Erhvervs Awards
Denne aften belønner Slagelses drevne erhvervsfolk i et stort award-show på Borreby Teater.
Dit Slagelse har tidligere skrevet om Erhvervs Awards 2015. Det kan du læse her.

16. november: Kender du vejen til kapital? – efterår
Bankerne har sjældent været mindre samarbejdsvillige end det er tilfældet i disse år. Midlerne hænger generelt set ikke på træerne – selv heller ikke for dem, som ellers har en fremragende ide. Manglende kapital kan få selv den bedste ide ned med nakken.

Det vil Slagelse Erhvervscenter gerne forhindre, hvorfor de har oprettet dette lille arrangement som en inspiration og en hjælp til, hvordan man rejser den fornødne kapital til at føre sin ide udi virkeligheden.

Tid og sted: Mandag d. 16. november kl. 13-16 på Willemoesvej 2C i Slagelse.
Du kan læse mere her.

16. november: Grundlæggende Bogføring – efterår
Hvis man agter at udvide sit generelle kendskab til bogføring samt et særligt kendskab til sin egen, så er dette lille arrangement stedet at gøre det.
Kurset giver mulighed for at prøve tingene på egen hånd med råd og vejledning fra Slagelse Erhvervscenter.

Kurset egner sig specielt godt til mindre virksomheder og iværksættere.

Tid og sted: Mandag d. 16. november kl. 18.30-21.00 på Willemoesvej 2c i Slagelse.
Du kan læse mere her.

17. november: Start-up Workshop
At blive selvstændig kan være en stor mundfuld.
Derfor er dette arrangement søsat som en hjælp til de dristige iværksættere, der kaster sig ud i projektet. Til arrangementet er det muligt at møde en advokat, en revisor, en marketingsmand og naturligvis en coach i forsøget på at ruste dig på bedst mulig vis ift. lovgivning, regulativer, daglig drift etc.

Tid og sted: Tirsdag d. 17. november kl. 15-19.30 på Willemoesvej 2C i Slagelse.
Du kan læse mere her.

18. november: Start din egen netbutik! – efterår
Hvis man går med tanken om at starte sin egen netbutik, hvorfor så ikke hoppe ud i det? Hvadenten det skal supplere en allerede fysisk butik eller det er helt nyt koncept, så kan begge dele snildt lade sig gøre med de rette midler.

Til dette arrangement holdes der to oplæg, som hver især giver gode råd til opstarten af en netbutik. Der er ingen grund til at bruge unødige penge, så foredragene ruster iværksætterne med gode råd om at undgå dyre fejltagelser samt hvordan man slår igennem med sin online-marketing.

Tid og sted: Onsdag d. 18. november kl. 9-15 på Willemoesvej 2C i Slagelse.
Du kan læse mere her. 

25. november: Info-møde om Raketvækst
Tid og sted: Onsdag d. 25. november kl. 8-9.30 på Willemoesvej 2C i Slagelse.
Du kan læse mere her.