biblio_bio_voksen_0Slagelse Bibliotek huser mange sjove aktiviteter; lige fra koncerter over foredrag til madlavningskurser og sågar også filmvisning. Underholdningen på fjernsynsskærmene er blevet mere almindeligt som hygge under dynen med popcorn og sodavand, men på biblioteket tager man filmen ud af hjemmet og samler folk fra nær og fjern til fordybelse i nogle gode filmværker.

På Dit Slagelse har vi samlet en oversigt over, hvornår der vises film i oktober på Slagelse Bibliotek:

Mandag d. 12. oktober: Film i efterårsferien.
Nu hvor det er blevet efterårsferie, så er det tid til at invitere hele familien til filmvisning på Slagelse Bibliotek. Her har biblioteket valgt en film til hele familien, som både børn og voksne kan underholdes af. Filmen spiller på biblioteket kl. 13.
Læs mere her.

Torsdag d. 15. oktober: Kort- og dokumentarfilmsklubben.
På Slagelse Bibliotek findes der en kort- og dokumentarfilmsklub, der beskæftiger sig med de fremmeste dokumentar- og kortfilm. Her diskuterer man – med udgangspunkt i filmenes temaer – nuværende problemstillinger, der rejses i filmen.
Hvis du kunne tænke dig at vide mere om kort- og dokumentarfilmsklubben, så kan du kontakte Jørgen Laustsen på tlf. 58 57 39 25 eller på jolau@slagelse.dk.
Læs mere her.

Onsdag d. 21. oktober: Biblio Bio (KORSØR BIBLIOTEK).
Hver tredje onsdag vises månedens film, som ikke længere figurerer på biografernes repertoire. Det sker på Korsør Bibliotek kl. 14.
Læs mere her.

Fredag d. 23. oktober: Biblio Bio (SKÆLSKØR BIBLIOTEK).
Fra fredagen efter skolernes efterårsferie, som er i uge 42, vises der hver evig eneste fredag formiddagsfilm på Skælskør Bibliotek indtil december-måned. Det er kl. 10.30, og der vises både gamle og nye film.
Læs mere her.

Fredag d. 30. oktober: Biblio Bio (SKÆLSKØR BIBLIOTEK). 
Se ovenstående.
Læs mere her.