Står du og mangler en ide til en julegave, eller er du bare kunstnerisk interesseret, så skulle du tage et kig ind til åbent hus på Galleri Skovåsen i Korsør, hvor billedkunstner,kunstterapeut og psykolog Lise Wiemann udstiller sine billeder.lise

Lise Wiemann fortæller, at hun faktisk altid har ved siden af sit arbejde som privatpraktiserende psykolog. “Det har ligesom været et medie, som har været vigtig for mig at udtrykke mig gennem. Jeg har modtaget undervisning fra mange forskellige kunstnere gennem tiden, blandt andet Ærø kunsthøjskole, Gertrud Boberg, Gerda Svane, Christina Kjeldsmark, der alle har været meget optaget af det spontane udtryk, som kan fremkomme gennem billedet.”

Lise Wiemann siger, at “Mine billeder er meget forskellige, men her på det sidste er udtrykket naturlig nok blevet gennem mennesker, eksistens og relationer. Et tema som er uudtømmeligt for mig. Gennem mine billeder forsøger jeg at appellere til den enkeltes egen fortolkning, og hvad de ser i billedet. Det er trods alt den fortolkning, som er den vigtige og den bærende.”

Udstillingen er åben i weekenden den 10. og 11. oktober, begge dage mellem klokken 10.00 – 16.00, på Galleri Skovåsen 228 i Korsør.