Torsdag d. 29. oktober skyder VestsjællandsCentret en festlig forlænget weekend igang, når det nyrenoverede VestsjællandsCenter står helt færdigt ovenpå måneders byggerod; VestsjællandsCentret har sammensat et fabelagtigt program for at fejre indvielsen af shoppingcentrets nye, lækre faciliteter.

ballonProgrammet starter kl. 10 om formiddagen d. 29. oktober, hvor der slippes balloner løs, når Slagelse Kommunes borgmester, Sten Knuth, klipper snoren og åbner op til det nye indkøbscenter. I samme tidsrum uddeles også morgenmad til de første 500 kunder i VestsjællandsCentret. Og skulle man lægge vejen forbi det nyrenoverede indkøbscenter, kunne man risikere at komme i radioen, da Radio SLR sender live fra VestsjællandsCentret.

Hele dagen igennem bliver der fyldt med aktiviteter på det nye ‘atrium-torv’, der ligger i midten af VestsjællandsCentret. Bl.a. gives der i løbet af dagen koncerter med L.I.G.A. og Zididada, ligesom også Zizi Dansecenter vil underholde.

Men ikke kun torsdag d. 29. oktober er aktivitetsfyldt; også de kommende dage byder på spændende koncerter og arrangementer på det nye atrium-torv. Fredag d. 30. oktober kan du bl.a. opleve Danmarks nye boyband, Page Four, ligesom også hele Danmarks Mr. Swing King, Peter A.G., lægger vejen forbi.

Og hvor fredagen slipper, står lørdag d. 31. oktober rede til at tage over – her med koncerter med Copenhagen Steel Band, Billy Cross-band og den lokale musiker, Mads Otzen. Og som om det ikke skulle være nok, så kan du igen søndag d. 1. november komme forbi VestsjællandsCentret til endnu mere underholdning, når DR Ramasjangs Onkel Reje underholder de små.

For en overskueligheds skyld er det muligt at danne sig overblik over de mange aktiviteter på VestsjællandsCentrets hjemmeside; her kan du se det overflødigshorn af gode oplevelser, som VestsjællandsCentret tilbyder i forbindelse med åbningen af centret.