Frederik Pedersen
Frederik Pedersen
Af Frederik Petersen, Byrådsmedlem for Dansk Folkeparti

Har vi et retssamfund i Danmark, så er det et mærkeligt retssamfund, særligt når man tænker på sagen om Gimi Levakovic, som bl.a, blev anholdt her i Korsør, på Motalavej, med mange penge og våben på sig, og på en stor motorcykel. Vedkommende som er på kontanthjælp, og som aldrig har bidraget så meget som med en krone til det danske samfund, og med 26 domme bag sig med flere grove sager, så kan vedkommende forsætte sine handlinger her i Danmark.

Byretten gav kun en betinget udvisning på 12 år som ingen udviste retter sig efter, og Østerlandsret gik imod en udvisning af Danmark. Hvorfor? Er det fordi der er mange penge at tjene på en person som ham, mange forsvarsadvokater ser penge i den slags personer? De tjener pengene, som danske borgere skal betale igennem deres skatter, for Gimi Levakovic har ingen penge.

Det klarer det danske samfund, noget man værger sig ved at gøre, når man taler om danskere som er røget ud af det danske samfund på grund af den ukontrollerede indvandring. Kriminaliteten er stor i Danmark, det er stort set lovligt at plyndre de danske hjem for værdier, og her i Slagelse er kriminaliteten og volden nr. 5 på landkortet.

For hvem er det, der bliver udvist af Danmark, hvis prostituerede hjælper det dansk politi med deres menneskehandlere bliver de udvist af landet med det samme, men ikke de kriminelle, de får en mindre dom. Hvis der er flygtninge, der har integreret sig og tilpasset sig her i Danmark i mange år, så bliver de udvist, hvis man mener de godt kan vende hjem. De kriminelle er her efter få dage igen, fordi vi ingen grænsekontrol har.

Kun Dansk Folkeparti ønsker grænsekontrollen genoprettet. Hvem er med til at latterliggøre det danske samfund, hvad dette her angår, så kan det kun være det danske retsvæsen, med en flok svage politikere, der kun gør hvad EU siger. Derfor et klart nej den 3. december!