De tre nominerede til dette års udgave af JCI Slagelses erhvervspris GRANGIA er fundet blandt et bredt felt af indstillede kandidater.

GRANGIA Erhvervspris er JCI Slagelses lokale erhvervspris, som gives til en lokal personlighed, der blandt andet er med til at sætte Slagelse på landkortet.

De tre nominerede til prisen er:

Mustafa er en entreprenørtype der tør springe ud for at realisere sine drømme

Mustafa Kivrak, Sweet Cake
Mustafa driver til dagligt kagebutikken Sweet Cake i Slagelse, som er specialiseret indenfor kager til alle lejligheder og har derudover for nyligt åbnet en kage-café i byen under samme navn. Mustafa er et rigtig godt eksempel på en lokal iværksætter, som er med til at sikre liv i Slagelses bybillede.

Mikkel C. Johansen, Racerkører DTC
Mikkel kører racerløb på højeste niveau i Danmark sammen med navne som Casper Elgaard og Jan Magnussen. Mikkel bruger lokale sponsorer fra Slagelse, som han kører med på bilen. Derudover stiller Mikkel ofte op til arrangementer i Slagelse og giver nysgerrige bilinteresserede mulighed for både at se den særlige bil, og hilse på Mikkel selv.

et produkt Slagelse Kommune kan være stolte af at have i erhvervslivet
Et produkt Slagelse Kommune kan være stolte af at have i erhvervslivet

Cathrine og Christian Rudolphs, Sofakompagniet
Cathrine og Christian har startet en web-baseret shop med designer sofaer, som man selv har mulighed for at sætte sit præg på. Sofakompagniet er startet i Korsør og har stadig både kontorer og showroom i byen. På kort tid har Sofakompagniet udvidet deres marked til flere andre lande i både Norden, Europa og i Sydafrika.

GRANGIA Erhvervspris uddeles sammen med tre andre lokale erhvervspriser, ved Slagelse Erhvervsawards, som finder sted ved et gallashow på Borreby Gods torsdag d. 12. november 2015. Det er fortsat muligt at sikre sig billetter til showet, hvor Michael Carøe er konferencier og underholder i løbet af aftenen.

Erhvervsawards arrangeres af Slagelse Erhvervscenter i samarbejde med JCI Slagelse.

Du kan læse meget mere om GRANGIA Erhvervsprisen på www.grangia.dk.