Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2015-10-05 til 2015-10-14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER

Lørdag kl. 6.20 standsede politiet en bil, der kørte på Hans Tausens Gade i Slagelse. En alkometertest af føreren – en 21-årig mand fra Slagelse – viste positivt resultat. Også en narkometertest gav positivt udslag, så han blev anholdt og sigtet for både spirituskørsel og kørsel i påvirket tilstand.

Tirsdag klokken 20.03 fik politiet en anmeldelse om, at en bilist, der holdt på Stop39 på Trafikcenter Alle i Slagelse, muligvis var fuld. Bilisten blev standset af politiet på tilkørselsvejen til Vestmotorvejen få minutter senere, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var lidt højere end det tilladte. Det var en 38-årig mand fra Esbjerg, og han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER

KORSØR: 49-årig tævede og truede ekskæreste
En 49-årig mand fra Korsør blev natten til tirsdag klokken 1.02 anholdt på sin bopæl. Han er sigtet for to tilfælde af kvalificeret vold og for trusler på livet. Den 49-årige henvendte sig søndag aften til sin tidligere kæreste – en 49-årig kvinde fra byen – og her kom det håndgemæng, som mundede ud i, at han gav hende flere slag i ansigtet og spark på kroppen, inden han forlod stedet. Det gentog sig mandag eftermiddag, hvor han igen ankom til eks’ens bopæl og slog hende flere gange i ansigtet, og han holdt hende for munden, så hun ikke kunne få luft, mens han truede hende. Det lykkedes hende at flygte fra lejligheden og tilkalde hjælp. Den 49-årige kvinde blev kørt til behandling for sine knubs på sygehuset i Slagelse, og natten til tirsdag fandt politiet frem til den 49-årige mand, som nu sidder anholdt på politistationen i Næstved og skal afhøres til sagen.

KORSØR: Kvik ung kvinde førte til anholdelse af indbrudstyve
Da en 17-årig ung kvinde lørdag aften kom tilbage til sin bopæl på Obelsvej i Korsør, hvor hendes far havde oplyst hende om, at der havde været indbrud, fik hun at vide af andre, at nogle “skumle” personer var set i en rød varebil. Den unge kvinde gik herefter rundt i kvarteret, og på Heisesvej så hun en rød varebil. Samtidig kom to mænd også gående mod den røde varebil, men da de så den unge kvinde, vendte de om og gik ind i en opgang på Heisesvej. Den unge kvinde kiggede ind i varebilen og kunne genkende flere ting fra hendes hjem. Hun tilkaldte straks politiet og flere politibiler hastede til stedet. Betjentene gennemsøgte ejendommen, og oppe på loftet fandt de to mænd, som forsøgte at gemme sig under noget isoleringsmateriale. Den ene af de to mænd havde en bilnøgle på sig, som passede til den røde varebil, hvor der også lå genstande fra et indbrud på Strandvej i Korsør. De to mænd, som begge er fra Litauen, er henholdsvis 31 og 40 år. De er begge anholdt og varetægtsfængslet.

SKÆLSKØR: Morgenslagsmål i Algade
En 27-årig mand fra Skælskør blev søndag klokken 5.52 anholdt og sigtet for vold. Det skete, efter at han havde været oppe at slås med to andre – en 16-årig og en 18-årig mand, begge fra Skælskør – på Svanetorvet/Algade i Skælskør. Den 27-årige, der var fuld og opfarende, havde truet med en brødkniv og en paletkniv, og under slagsmålet blev den 18-årige bidt i låret, mens den 16-årige blev sparket på benene. Den 27-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 10.06 søndag formiddag.

SLAGELSE: 26-årig taget med stoffer i lommen
En politipatrulje var søndag klokken 3.45 på Gl. Torv i Slagelse, hvor der gik en mand, som umiddelbart virkede påvirket af stoffer. Ved en visitation af manden fandt betjentene 18,6 gram hash og 1,10 gram kokain, fordelt i små poser. Stofferne blev beslaglagt, og den 26-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Efter afhøring på politistationen i Slagelse blev den 26-årige løsladt igen klokken 6.10.

SLAGELSE: 32-årig sigtet for salg af narko
Efter et anonymt tip foretog politiets specialpatrulje i går klokken 11.35 en ransagning af en lejlighed på Volden i Slagelse. Her fandt betjentene godt 50 gram hash og 0,4 gram amfetamin samt flere ting, der indikerede, at der blev solgt narko fra stedet. Lejelighedens beboer, en 32-årig mand, blev derfor sigtet for salg af euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Bil og campingvogn væltede om på taget
Lørdag aften skete der et færdselsuheld på Omfartsvejen ved afkørsel 40a fra Vestmotorvejen. En bil med en 42-årig mand fra Boeslunde ved rattet kørte ud i lyskrydset, og her stødte den sammen med en VW med campingvogn. Ved uheldet blev VW’en og campingvognen kastet om på taget, og føreren – en 20-årig mand fra Slagelse – fik nogle knubs. Den 42-årige havde sin 4-årige søn med i bilen, og de blev sammen med den 20-årige kørt til sygehuset i Slagelse til behandling, men ingen af de implicerede var kommet alvorligt til skade. Der er rutinemæssigt taget en blodprøve af de to bilister for at udelukke, at der var spiritus indblandet i uheldet.

SLAGELSE: En anholdt for vold og en for at råbe ukvemsord til betjente
En 19-årig mand fra Slagelse var lørdag kl. 3.44 på vej hjem og gik ad stien i Anlægget bag Østre Skole, da han blev passet op af tre yngre mænd. Den ene af de tre unge mænd tildelte ham et knytnæveslag, hvorefter de forsvandt fra stedet. En politipatrulje, som efterfølgende runderede i området fandt – ud fra signalementet af de tre – en 22-årig mand på Skovsøgade, som den 19-årige kunne bekræfte havde været en af de tre, som havde passet ham op. Under politiforretningen, hvor den 22-årige, som er fra Slagelse, blev anholdt og sigtet for vold, stimlede ca. 15 unge mennesker sammen, og den en af disse – en 19-årig mand fra Slagelse – kom med en række stærkt upassende tilråb til betjentene samtidig med, at han gestikulerede, hvorefter han løb i retning af Gammeltorv; men hans kondi var ikke hans stærke side, og en betjent fik hurtigt løbet ham op og anholdt ham samt sigtet ham for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

SLAGELSE: Fik bilen beslaglagt
Politiet standsede mandag klokken 14.09 en bil på Slagelse Landevej lidt udenfor Sørbymagle. Føreren af bilen var en 35-årig mand fra Korsør, og det viste sig, at han ikke havde generhvervet sit kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og ejeren af bilen – en 24-årig kvinde fra Dalmose – blev sigtet for at have overladt bilen til en person, som ikke havde kørekort. Da den 35-årige flere gange tidligere var sigtet for samme forseelse, blev bilen beslaglagt på stedet.

SLAGELSE: Flugtbilist fundet
I fredags skrev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dennes pressemeddelelse: “Fredag kl. 3.56 kørte en 59-årig mand fra Slagelse på sin cykel på Valbyvej i Slagelse, da han ud for nr. 69 pludselig blev påkørt af en bil, som efter påkørslen fortog en U-vending og kørte fra stedet med høj fart. Ved uheldet kom cyklisten til skade, og han blev af en tilkaldt ambulance kørt til skadestuen i Slagelse til behandling for sine kvæstelser. Den 59-årige cyklist er heldigvis uden for livsfare; men politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner, som kan have set en mørk personbil på tidspunktet omkring uheldsstedet – muligvis en BMW af ældre årgang – på telefon 114.” En medarbejder fra Tesla på Amager kontaktede politiet og oplyste, at en Teslaejer lige nu stod i forretningen med nogle skader på sin bil og ville købe nogle reservedele. En patrulje fra Københavns Politi kørte straks derud og fik kontakt til bilejeren – en 27-årig mand fra Amager. Den 27-årige oplyste dog, at skaden stammede fra en påkørsel af et rådyr, som skulle ligge dødt på Løvenborgvej i Holbæk, men det kunne ikke bekræftes på trods af politiets undersøgelser på stedet. Den 27-årige Teslaejer blev derefter anholdt og sigtet for forholdet, og hans bil skal nu til teknisk undersøgelse og skader på bilen og cyklen sammenholdes.

SLAGELSE: Ville ikke gå hjem – anholdt af politiet
Politiet anholdt søndag klokken 2.35 en 26-årig mand fra Vanløse i Skovsøgade i Slagelse. Det skete, efter at den 26-årige var blevet afvist fra en bar, fordi han var fuld, og da politiet bad ham gå hjem, ville han ikke rette sig efter betjentene. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til afsvaling på politistationen i Slagelse. Klokken 6.03 blev den 26-årige løsladt igen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Dalmose Lærkevej Hus Fredag klokken 6.30 – mandag klokken 16.40 Parfume og smykker
Dalmose Ørnevej Hus Lørdag kl. 12 – søndag kl. 11.30 Valuta, smykker og medicin
Korsør Obelsvej Hus Lørdag kl. 19 – 20 Koster fundet hos to tyveknægte
Korsør Strandvej Hus Lørdag kl. 16 – 23.25 Koster fundet hos to tyveknægte
Korsør Heisesvej Lejlighed Lørdag kl. 18.30 – søndag kl. 3.45 Tre pc
Slagelse Antvorskov Allé Hus Lørdag kl. 16 – 21.50 Smykker og et mindre kontantbeløb
Slagelse Dannevirkevej Hus Lørdag kl. 16.45 – søndag kl. 2 Umiddelbart intet
Korsør Geddesøparken Hus Torsdag klokken 7 – mandag klokken 7.20 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Blindekildevej Hus Lørdag klokken 15 – mandag klokken 13.30 Smykker
Slagelse Blindekldevej Hus Søndag klokken 21.30-22 Ikke umiddelbart stjålet noget
Korsør Blomsterparken Hus Søndag kl. 15 – 21.25 Tablet
Skælskør Drosselvej Hus Søndag den 25. sep. – lørdag kl. 17 Kgl. porcelænsfigur og nogle nøgler
Slagelse Blindekildevej Hus Fredag kl. 20.55 Vides endnu ikke
Slagelse Orionvej Hus Fredag kl. 17.40 – 23.20 Manchetknapper, kontanter og valuta
Slagelse Orionvej Hus Fredag kl. 18.30 – lørdag kl. 2 Umiddelbart intet
Slagelse Vegavej Hus Fredag kl. 16 – lørdag kl. 21.20 Formentlig smykker

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Skælskørvej Lørdag kl. 8.18 – 10.53 ATK 283 23 50 80
Slagelse Skælskørvej Søndag kl. 8.05 – 13.11 ATK 499 9 50 78 3
Slagelse Skælskørvej Klokken 13.50-14.27 ATK 140 21 50 km/t 72 km/t
Korsør Vestmotorvejen ved betalingsanlægget Mandag klokken 8.52-13.31 ATK 2600 68 50 km/t 83 km/t 12 klip
Slagelse Kalundborgvej Mandag klokken 13.35-14.48 ATK 395 0 80 km/t
Slagelse Skælskør Landevej, Lundforlund Fredag klokken 10.55-11.15 Laser 1 50 km/t 67 km/t Bestilt færdselskontrol
Dalmose Laser Fredag kl. 11.40 – 12.05 Laser 1 50 71
Skælskør Skælskør Landevej Fredag kl. 10.55 – 11.15 Laser – bestilt kontrol 1 50 67