Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2015-10-21 til 2015-10-27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER

En 26-årig mand fra Glumsø bemærkede onsdag kl. 11.30 en mand, som bestemt ikke virkede ædru, der gik fra en parkeringsplads ved City3 i Slagelse ind for at handle. Da manden kort tid efter kom ud igen og satte sig ind i en bil og kørte fra stedet, ringede den unge mand efter politiet og fulgte derefter efter ham. Det var derfor temmelig nemt for politiet at få kontakt til bilen, og i Jernbanegade blev den standset. Ganske rigtigt så var føreren af bilen – en 49-årig mand fra Slagelse – bestemt ikke ædru. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 28-årig mand fra Roskilde blev fredag klokken 16.30 standset af politiet på Skovsøviadukten i Slagelse, og en narkometertest viste, at han var påvirket af cannabis. Den 28-årige blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

En 65-årig mand fra Skælskør blev fredag klokken 19.52 standset af politiet på Svanetorvet i Skælskør. En alkometertest viste, at den 65-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet standsede søndag klokken 1.35 en 19-årig mand fra Korsør på Mariendals Alle i Slagelse, og en alkometertest viste, at den 19-årige havde en promille, der var højere end det tilladte. Den 19-årige blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

På Skælskørvej i Slagelse kom en 18-årig mand i går klokken 10.02 kørende i bil, da han blev standset af politiet. Han blev narkometertestet og det gav udslag på amfetamin og hash. Han blev derfor anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand.

Søndag klokken 1.20 standsede politiet en 48-årig kvinde fra Slagelse i Torvegade i Slagelse. En alkometertest viste, at den 48-årige havde en promille, der var noget over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER

NYSTED: 33-årig smadrede rude i pizzeria
Lørdag klokken 18.22 fik politiet en anmeldelse om, at en kvinde var ankommet til Hakans Pizza i Adelgade i Nysted, hvor hun havde råbt efter personalet og smadret en rude i indgangsdøren. Politiet fandt kort efter frem til den pågældende – det var en 33-årig kvinde fra byen, der ikke var helt ædru, og hun blev sigtet for hærværk og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: 19-årig anholdt
En 19-årig mand fra Slagelse måtte natten til søndag med en tur på politistationen i Slagelse. Han blev anholdt klokken 2.43 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det skete, efter at et par betjente ville sikre hans identitet, da der netop var smidt en kanonslag på Gl. Torv i Slagelse. Den 19-årige var ikke samarbejdsvillig og ville ikke rette sig efter politiets anvisninger, og derfor blev han anholdt. Han kan nu vente et bødeforelæg for overtrædelsen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Sylowsvej Hus Torsdag klokken 15.30 – mandag klokken 6.40 Elpisker til lim
Slagelse Rønnesholm Hus Mandag klokken 17.30-22.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Snebærvej Hus Lørdag klokken 9.30-11 Pengeskab med kontanter og personlige papirer
Slagelse Vollerupvej, Sørbymagle Hus Torsdag klokken 19 – fredag klokken 13.15 Parfume, iPad, kontanter og en forgyldt hammer
Slagelse Oklahomavej Hus Fredag kl. 0.01 – tirsdag kl. 16 Ukendt kostervalg
Slagelse Hindbærvej Hus Tirsdag kl. 18 – 20.39 Valuta

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Valbyvej ved Holstebrovej Klokken 12.20-14.20 12 køretøjer standset og kontrolleret. En blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon, en for at køre uden sikkerhedssele og otte for at køre mere end 30% hurtigere end de tilladte 50 km/t, hvilket giver et klip i kørekortet
Slagelse Korsgade/Rosengården Lørdag klokken 4-5 20 køretøjer standset og kontrolleret: Ingen sager

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Kalundborgvej, Brorup Lørdag klokken 8.30-13.40 ATK 1530 0 80 km/t