121206_Svoebsk_0050_FinalNår Spil Dansk-dagen løber af staben den 29. oktober er der massevis af musikalske indslag landet over – herunder naturligvis også i Slagelses alletiders spillested, Slagelse Musikhus. Udover tilbuddet om “Åben Scene” for de voksne, holder Slagelse Musikhus også Spil Dansk-dag for de kære små kl. 10.

Og det gør de med orkestret “SVØBSK”, der er samtidigt er navnet på en dans; en dans, hvor man – svøbt ind i hinanden – snurrer rundt indtil, man bliver helt svøbsk.

Det er nogenlunde samme effekt, som folkemusikken fra SVØBSK får på publikum. Til koncerten hvirvles man ind i et sandt festfyrværkeri af folkemusik, dans, historier og gode rytmer, der kan få selv den mest stillesiddende op ad stolen.
Målgruppen for koncerten er fra børnehavebørn op til børn i 6. klasse samt deres familier.

Du kan læse mere om denne alletiders koncert på Slagelse Musikhus’ hjemmeside. 
Det er gratis, dog skal man tilmelde sig til Susanne Thaulov på sutha@slagelse.dk – og alt efter mængden af tilmeldinger bliver koncerten enten afholdt på Badeanstalten eller i musikhuset.

Del på sociale medier