Kunne du tænke dig at blive værtsfamilie for en italiensk udvekslingsstuderende på Slagelse Gymnasium? InterStudies mangler nu og her to værtsfamilier i Slagelse-området.

interstudiesDer er tale om en dreng og en pige, der begge går på Slagelse Gymnasium. De skal være her indtil sommerferien, og de håber på at få en åben og kærlig familie, som de kan være en del af.

Drengen er 17 år gammel og fra Perugia, han taler engelsk, lidt fransk og hans favoritfag er Science, han kan lide martial arts og er generelt sportsglad, han går til danskundervisning her i Danmark og bruger tid på vennerne.

Pigen er 16 år gammel fra Bergamo i Italien, taler engelsk, hun kan lide at lave mad, især at bage, læse, og så spiller hun volleyball hjemme i Italien. I Danmark bruger hun tiden på venner og sin danskundervisning.

“At være værtsfamilie indebærer, at man sørger for kost og logi. Eleven sørger selv for alt andet. Man får så en ny “søn” eller “datter”, der skal indgå i familien på lige vilkår med eventuelle egne børn, og hvem ved måske en mulighed for et sted at holde ferie i Italien”, fortæller Sussi Poulsen, InterStudies.

Hvis du er interesseret, bedes du kontakte Interstudies på tlf. 44 40 09 90 eller den lokale kontaktperson, Jeannette, på tlf. 21 84 78 90.