Lokalt Arbejdsmarkedsråds Virksomhedspris 2015 “for socialt ansvar til en privat virksomhed” overrækkes til
Georg Berg A/S. Prisen overrækkes i december i virksomheden på Skovsøvej 23, 4200 Slagelse.

Her vil formanden for Lokalt Arbejdsmarkedsråd (LAR), Helle Jacobsen, overrække prisen og sammen med LAR, 3F Slagelse, Jobcenter Slagelse og Georg Berg A/S byde de inviterede på en forfriskning.

georg berg2Georg Berg A/S er indstillet til prisen af Jobcenter Slagelse og 3F.

Om LAR’s Virksomhedspris
Lokalt Arbejdsmarkedsråd ønsker at promovere lokale virksomheder, der i særlig grad udviser socialt ansvar og engagement ved at understøtte den lokale beskæftigelsesindsats. Derfor uddeles en årlig virksomhedspris til en offentlig og en privat virksomhed.

Prisen skal gå til lokale virksomheder, der har lagt betydelige kræfter i at løfte deres samfundsmæssige ansvar i bredeste forstand – herunder ved deltagelse i:

  • Opkvalificering ved jobrotation m.v.
  • Nedbringelse af sygefravær
  • Ansættelse/uddannelse af unge under 30 år, der er i risiko for at blive tabt i forhold til arbejdsmarkedet – mentorordninger, voksenlærlinge m.v.
  • Ansættelse af ledige med anden etnisk baggrund end dansk, herunder med særlig fokus på kvinder
  • Ansættelse af personer med handicap i ordinære job eller i fleksjob og ansættelse med løntilskud til førtidspensionister

Virksomhedsprisen skal være med til at skabe opmærksomhed og prestige omkring virksomhedernes sociale og uddannelsesmæssige ansvar, samt skabe opmærksomhed om Jobcentrets virksomhedsrettede arbejde ved at sætte fokus på konkrete succeshistorier.