Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2015-11-06 til 2015-11-11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER

Politiet blev mandag klokken 15.36 kaldt til et færdselsuheld, der var sket i krydset Tersløsevej/Munke Bjergbyvej uden for Munke Bjergby. En Hyundai med en 38-årig kvinde fra Ruds-Vedby ved rattet skulle drejse fra Munke Bjergbyvej til venstre ad Tersløsevej, men den 38-årige overså tilsyneladende en modkørende bil og stødte frontalt ind i den. Føreren var en 22-årig kvinde fra Slagelse, og begge kvinder blev efterfølgende kørt til sygehuset til et tjek efter uheldet. Begge slap fra uheldet med ganske små knubs og kunne udskrives umiddelbart efter.

Politiet standsede lørdag klokken 3.59 en 47-årig kvinde fra Skælskør i Smedegade i Slagelse. En alkometertest viste, at den 47-årige havde en promille, der var lidt højere end det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Fra midnat natten til lørdag og frem til klokken 3.30 var en politipatrulje i Slagelse, og der blev standset 20 køretøjer. Der var ingen sigtelser.

HÆNDELSER

KORSØR: 38-årig varetægtsfængslet efter skudepisode
En 38-årig mand blev søndag ved et grundlovsforhør ved Retten i Næstved bag lukkede døre varetægtsfængslet frem til 2. december. Den 38-årige er sigtet for drabsforsøg, efter at han lørdag kort før klokken 21.02 angiveligt skød en 37-årig mand i Korsør. Den 37-årige blev ramt i maveregionen med et oversavet jagtgevær, men er meldt uden for livsfare. Sagen er lige nu under fortsat efterforskning.

SLAGELSE: To anholdt i nattelivet
Lørdag klokken 2.25 var to betjentene i Skovsøgade i Slagelse, hvor de arbejdede med en tyverisag. To mænd blandede sig i betjentenes arbejde, og det greb om sig. Den ene – en 19-årig mand fra Slagelse – var meget opfarende og aggressiv, og han blev sekunderet af en 20-årig mand fra Slagelse, der begge blandede sig. Derfor blev de begge to anholdt klokken 2.25 og sigtet efter straffelovens bestemmelser om at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. De blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt og løsladt igen et par timer senere.

SLAGELSE: Stjålet bil udbrændt
Politiet fik søndag klokken 0.20 en anmeldelse om, at en bil var i brand på Århusvej i Slagelse. Da politi og brandvæsen nåede frem, var bilen udbrændt, men betjentene fandt frem til, at det var en Citroën C8, der var stjålet i forbindelse med et indbrud i et hus på Skovvej i Ruds-Vedby kort forinden. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger om sagen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Hans Tausensgade Villa Tirsdag kl 8 – 17.31 Vides endnu ikke.
Slagelse Kierulffsvej Lejlighed Tirsdag kl. 20.45 Tyven blev overrasket og nåede ikke at stjæle noget.
Slagelse Bandevolden Lejlighed Tirsdag kl. 17.30 – 20.45 Bærbar pc, spiritus, sparegris smykker, ur og udenlandsk valuta.
Korsør Lerhøj Hus Lørdag klokken 6.30 – mandag klokken 9.45 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Korsør Halsskovvej Hus Fredag klokken 15 – søndag klokken 17.30 Kontanter, bærbar pc af ukendt mærke og smykker
Korsør Ny Stottsvej Hus Lørdag klokken 17 – søndag klokken 3.45 Smykker og kontanter
Korsør Teglværksparken Hus Fredag klokken 12 – søndagk lokken 12 Møntsamling og kontanter
Skælskør Vestergade Lejlighed Lørdag klokken 8.30-23.20 Smykker, møntsamling og kontanter
Slagelse Murervej Hus Fredag klokken 22 – lørdag klokken 3.20 Bærbar pc af mærket Lenovo, smykker i form af guldkæde, Pandora armbånd og -kæde og parfume
Slagelse Ølsmosevej, Sorterup Landejendom Torsdag klokken 8.15-10.10 Bærbar pc af ukendt mærke og kontanter

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Bildsøvej Klokken 10.10 – 12.10 ATK 60 2 50 km/t 71 km/t 1
Slagelse Stillingevej, Øster Stillinge Klokken 6.10-12.15 ATK 620 22 50 km/t 72 km/t Tre klip