Hver tredje dansker er utilfreds med sit sexliv, og det vil Jakob Olrik lave om på. Hans mission er at forbedre nationens sexliv. Vi har så travlt med at bruge vores energi på at forbedre vores kost, boligindretning og fitness-kroppe – så hvorfor ikke også få styr på vores sexliv? Sexolog Jakob Olrik inviterer derfor til foredraget MER’ og bedre SEX i Slagelse torsdag den 12. november kl. 19.

36 procent af alle mænd i parforhold karakteriserer deres sexliv som værende under middel eller meget under middel, mens det samme gælder for 23 procent af kvinderne.

Årsagen er simpel, mener Jakob Olrik: ”For tiden har vi vildt meget kropsdyrkelse og selvkontrol i vores kultur og i virkeligheden vildt lidt kropsnydelse. For at opretholde et selvbillede af at være god nok, dyrker vi kroppen, udseendet, kost og tøj, og den dyrkelse fjerner os i sidste ende fra nydelsen. Og det er der noget forkert i. For hey, det handler jo ikke om at DYRKE livet, det handler om at NYDE livet!”.

Billetto-CoverTidens intense kropsdyrkelse er langt fra sexfremmende, men derimod sexdræbende, mener Jakob Olrik: ”Dyrkelsen er usexet, fordi det signalerer kontrol og er det modsatte af hengivenhed og ekstase. I sidste ende forhindrer det én i at være et erotisk væsen. Vælger du at finde bekræftelse i kontrol over dig selv? Eller vælger du at give dig hen til nydelsen og glæden? Næppe nogensinde før har vi trænet og plejet vores kroppe så intenst. Tænk, hvis vi brugte bare et minimum af den energi, vi investerer i fitness og yoga, på at have sex med vores elskede. Hvor ville vores del af verden komme til at sprudle,” siger Jakob Olrik.

Ifølge Jakob Olrik mangler vi uddannelse i, hvordan vi håndterer, forfører, kurtiserer og behandler det modsatte køn. I skolen har vi sex-vejledning, hvor vi lærer, hvordan vi undgår avl og sygdomme. Men vi lærer ingen steder, hvordan vi skal flirte med hinanden og agere som erotiske væsner. Vores seksualitet udvikler sig hele vores liv, og hvis man ikke har udforsket og udviklet sig nok, så kan det i løbet af årene helt naturligt gå ud over den seksuelle tilfredshed.

Jakob Olrik mener, at det er på tide at give danskerne den seksualundervisning, de aldrig har fået. Foredraget MER’ og bedre SEX giver konkret info, udførlige manualer og lettilgængelige tips om alt, hvad der vedrører sexteknikker, parforhold, følelser og forførelse.

”Sex er grundforudsætningen for et lykkeligt liv. Derfor er der jo noget grueligt galt, når en tredjedel af danskerne er utilfredse deres sexliv. Det vil jeg lave om på! Jeg vil lære danskerne at slippe sig selv fri fra kontrollen og give dem brugbare værktøjer til at blive bedre elskere og til at få MER’ og bedre SEX!” siger Jakob Olrik.

Hvad enten du er en lykkelig single, på udkig efter den eneste ene eller i et forhold, garanterer Jakob Olrik, at du går klogere og mere opstemt hjem til din udkårne eller til næste date.

Praktisk info
MER’ og bedre SEX
Selandia
Bredahlsgade 1B
4200 Slagelse
Torsdag den 12. november
Kl. 19:00-21:00

Billetpris: fra 149,-

Turneplan kan findes på: : www.jakobolrik.dk

Billetter kan købes på: www.jakobolrik.dk / www.billetto.dk

Og der kan læses mere på: www.jakobolrik.dk