BL Glas og Alufacader bringer en nyhed til Slagelse – Sugar Spraymaling.

I deres forrretning på Marievangsvej 51 sælger de et bredt udvalg af forskellige kunstartikler, som er for alle kreative sjæle – uanset erfaring og niveau. De betjener nemlig både private og professionelle afbildende kunstnere. I forretningen ved de, hvad de taler om, og de ansatte har stor ekspertise inden for området.

Og nu tilbyder forretningen altså også Sugar Spraymaling til indendørs brug. Ganske kort om Sugar Spraymalingen kan det nævnes, at den er lavet på vandbaseret akryl og opløst af naturalkohol i og med at indholdet er udvundet af sukkerrør. Dertil har Sugar Spraymalingen en god dækkeevne, givet et flot, mat resultat og har ikke lang tørretid.

Malingen kan bruges indendøre og har en sødlig lugt af akryl og alkohol – Spraymalingen er på en lavtryksflaske og sviner derfor minimalt med den uundgåelige “malingsstøv”. Spraymalingen kan også forliges med akryl til malerier og tilmed anvendes på flamingo. Der findes 40 forskellige farver – og er du interesseret i at vide mere, kan du bare kigge ind i forretningen på Marievangsvej 51.

SUGAR-crop