ZTRONG gør status over året, der gik, og åbner samtidig op for kurser i det nye år, 2016.Skærmbillede 2015-12-17 kl. 10.17.13

Maibritt Andersen, der driver ZTRONG, takker for et berigende og oplevelsesrigt år, som har været fyldt med både muligheder og udfordringer. Derudover er hun taknemmlig for at møde venlighed hver dag gennem de relationer, hun har fået gennem ZTRONG Akademiet. Tillige vil hun gerne takke sine samarbejdspartnere, kursister og protreptikere.

ZTRONG Akademiet har siden 2013 tilbudt at du kan blive protreptiker. Protreptik er en dialogorienteret metode, som styrker dig som leder men også dine kommunikative evner. I 2015 har vi uddannet ti nye protreptiker og samlet set har i alt 27 gennemført  vores certificeringsforløb. Uddannelsen er blevet meget populær fordi den er brugbar i praksis og skaber en varig positiv forandring da du vil opleve en meget stor ny selvindsigt. Uddannelsen kan tages på et ½ år.

Har du lyst til og mod på at prøve kræfter med sådan en uddannelse, så se mere her – hvor du også kan læse om ZTRONGs andre kommende kurser.