Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2015-12-10 til 2015-12-18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER
Politiet standsede mandag klokken 11.54 en 43-årig mand fra Skælskør på Carl Medingsvej i Skælskør. En alkometertest viste, at den 43-årige havde en promille, der var væsentligt højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Det viste sig også, at manden havde røget heroin. En narkometertest viste sig positiv for opiater og metadon. Manden blev derfor også sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand.
Politiet standsede lørdag klokken 2.26 en 30-årig kvinde fra Gørlev i Jernbanegade i Slagelse. En alkometertest viste, at den 30-årige havde en promille, der var noget højere end det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER

KORSØR: Sneg sig gennem betalingsanlægget ved Storebælt
Tirsdag klokken 13.59 fik politiet en anmeldelse om, at en udenlandsk Ford Transit netop havde sneget sig gennem betalingsanlægget ved Storebælt. Forden havde kørt helt tæt på en forankørende lastbil og var på den måde sluppet gennem anlægget. Klokken 14.19 fik politiet standset bilen på Vestmotorvejen ved Sorø: Der var to rumænske mænd på henholdsvis 31 og 55 år i bilen, og de blev ført tilbage til betalingsanlægget, hvor deres mellemværende med Storebælt blev udlignet.

SLAGELSE: 72-årig udsat for hjemmerøveri
En 72-årig mand fra Slagelse var natten til onsdag udsat for et hjemmerøveri. Mens den 72-årige puslede i sit køkken i en lejlighed på Schackenborgvej, ringede det på døren klokken 2.29. Da den 72-årige kom til døren, stod der to mænd udenfor. Han blev skubbet omkuld, og den ene af mændene gik uden at sige noget ind i stuen, hvor han stjal et mindre beløb i kontanter. Herefter forlod de to mænd stedet igen. De to gerningsmænd beskrives som:
A: Mand, mellemøstligt eller sydeuropæisk udseende, sidst i tyverne, 175 cm høj, kraftig af bygning. Han havde sort, karseklippet hår, en lille bred næse og skelede på højre øje. Han havde en kort, sort læderjakke på og forvaskede cowboybukser, muligvis hvide kondisko med to røde skrå striber på siden.
B: Mand, mellemøstlig eller sydeuropæisk udseende, sidst i tyverne, ca. 175 cm høj, kraftig af bygnng. Han havde kort, sort hår og havde en sort skjorte under en grålig sweater på sammen med røde kondisko.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

SLAGELSE: To anholdt efter butikstyveri
Mandag klokken 13.33 blev politiet kaldt til Vestsjællandscenteret i Slagelse, hvor to vagter tilbageholdt to indbrudstyve. Det var to mænd på henholdsvis 21 og 28 år, begge fra Chile, som var blevet overrasket, da alarmen gik, da de var på vej ud fra Intersport i centeret. To medarbejdere fulgte efter dem og tilkaldte hjælp fra centervagterne, som fik tilbageholdt de to mænd, indtil politiet kort efter ankom. Vidner forklarede bagefter til politiet, at de to mænd havde været sammen med tre andre, men de var forsvundet ved politiets ankomst. De to blev anholdt klokken 13.50 og sigtet for butikstyveri, og de er fortsat anholdt. Betjentene fandt frem til en udenlandsk indregistreret bil, der holdt på Østerbro, og som kan sættes i forbindelse med tyvene. I bilen lå der flere effekter, og det skal nu undersøges, om der er tale om tyvekoster.

KORSØR: Vendte bilen ved betalingsanlægget
En 71-årig kvinde fra Græsted opdagede lørdag klokken 15.07, at hun tilsyneladende var kørt for langt, da hun kom til betalingsanlægget ved Storebælt. Derfor vendte hun bilen og kørte retur mod Slagelse – mod færdselsretningen på Vestmotorvejen. Den 71-årige blev standset kort efter, og hun blev sigtet for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser. Hun vil senere modtage et bødeforelæg og et klip i kørekortet.

SLAGELSE: Stjal airbags fra nye Toyotaer
Ukendte gerningsmænd har på et tidspunkt mellem onsdag aften omkring klokken 17 til torsdag klokken 10 klippet hegnet op til pladsen ved Toyota på Trafikcenter Alle i Slagelse. Herefter har tyvene smadret ruder i i alt otte nye biler og stjålet airbagsene fra bilerne. Det gik ud over modellerne Aygo, Auris og Yaris, og da det umiddelbart er sparsomt med spor, hører politiet gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Møllegårdsparken Lejlighed Tirsdag klokken 22.00 – onsdag klokken 9.30 50″ farvefjernsyn og to splatterpistoler
Slagelse Nigeriavej Hus Lørdag den 12. december – onsdag den 16. december Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Gormsvej Hus Onsdag klokken 8.00 – onsdag klokken 15.10 En bærbar pc af mærket HP, kontanter, en Playstation 3 og smykker
Slagelse Strudsbergsvej Hus Tirsdag klokken 15.30 – 19.00 Kontanter
Slagelse Nevadavej Hus Onsdag klokken 03.40 Julegave i form af gavekort til guldsmed, smykker, Wilow-Tree figurer og to bærbare computere
Boeslunde Neble Lyngvej Landejendom Mandag klokken 16.30 – 19.00 Julegaver, smykker og et fjernsyn af mærket Phillips
Skælskør Bülowsvej Hus Søndag klokken 13.05 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Kongelyset Hus Lørdag klokken 21 – Søndag klokken 15.30 iPhone 5 og diverse smykker
Slagelse Blæsingevej, Blæsinge Hus Lørdag klokken 7 – tirsdag klokken 12 32″ tv af mærket Samsung
Korsør Søbrinken Hus Søndag kl. 0.00 – onsdag kl. 11 Sonos musikanlæg, lammeskind, tasker, jakker af mærket Canadian Goose og smykker.

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Jacob Dampes Vej Lørdag klokken 20 – 20.30 En bil standset for hasarderet kørsel, føreren blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. En kørte med hvinende dæk og stak, af da patruljen signalerede til føreren, at han skulle standse. Føreren blev efterfølgende kontaktet telefonisk og sigtet for forholdet
Slagelse Kierulffsvej Kl. 8.55 – 9.25 Knallertkontrol: 15 køretøjer blev standset og kontrolleret, men alle havde tingede i orden og kørte pænt.
Slagelse Flere steder Kl. 8 – 16 Kontrol af køreskoler og skolevogne: 7 skolevogne standet og kontrolleret – alle havde tingene i orden.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Sorøvej Tirsdag klokken 15.29 – 19.33 ATK 709 19 60 km/t 88 km/t To klip
Slagelse Byskovvej Mandag klokken 12.05 – 16.40 ATK 704 65 50 km/t 87 km/t Seks klip og en betinget frakendelse
Slagelse Kalundborgvej Lørdag klokken 13.51 – 18.55 ATK 1045 7 60 km/t 80 km/t Ingen klip
Slagelse Holbækvej Søndag klokken 13.55 – 18.57 ATK 338 16 80 km/t 113 km/t Et klip
Skælskør Sorø Landevej Klokken 14-20.15 ATK 473 25 50 km/t 76 km/t To klip