Fabrikken Center for Sundhed indgår nyt sundhedssamarbejde med ”RIGTIGE MÆND” fra Vækst & Miljø i Slagelse.

Fabrikken 77Vækst & Miljø A/S er en lokalt forankret virksomhed, som beskæftiger sig med alle former for anlægsgartner- og entreprenørarbejde, pleje og vedligeholdelse af grønne områder, vintertjeneste, asfalt samt ejendomsservice.
Inspireret af den populære TV-serie vist på DR1 ”RIGTIGE MÆND”, har Vækst og Miljø A/S ønsket at sætte fokus på sundhed og livsstil for sine medarbejdere.

2016 kommer derfor til at byde på kollegialt samvær i helt andre rammer, end virksomhedens medarbejdere normalvis er vant til. Virksomheden har fået skræddersyet et træningsforløb, som passer til netop de arbejdsforhold, som gør sig gældende for medarbejderne i Vækst og Miljø A/S.

Træningsforløbet byder på blandt andet et særligt virksomhedsoprettet knæ/ryg hold, da det erfaringsmæssigt ofte er disse to områder, som bliver hårdest belastet på en arbejdsdag. Ud over dette særligt oprettede knæ/ryg hold, vil medarbejderne i Vækst & Miljø A/S have mulighed for massage, fitness samt deltagelse i Fabrikkens øvrige hold.
Der vil under hele forløbet være tilknyttet en fysioterapeut, som skal sikre en høj kvalitet samtidig med, at der kan tages hånd om eventuelle skavanker og småskader, som medarbejderne måtte gå og døje med.

Fabrikken 72Forløbet kommer hele vejen igennem til at byde på test og målinger, så fremgangen i træningen kan spores og dokumenteres for den enkelte medarbejder.

Med forløbet håber Vækst og Miljø A/S at kunne give medarbejderne et større fysisk og mentalt overskud i hverdagen, og samtidig skabe et stærkere socialt sammenhold medarbejderne imellem.

Salgschef fra Fabrikken, Rune Lerke, udtaler om forløbet:
”Vi forventer os, at medarbejderne vil få rigtig stor glæde af forløbet!
Ud over de åbenlyse fordele ved at komme i bedre form forventer vi, at medarbejderne vil blive positivt overraskede over, hvor meget mere energi, overskud og humør de vil få ud af træningen. Ofte undervurderer folk, hvor mange positive ting der er forbundet med træning. Træning er både for krop og sjæl, da begge dele i høj grad påvirkes.
Ud over dette, er der selvfølgelig en række fysiske fordele, som vil komme dem til gode både på arbejdspladsen samt i den gængse hverdag.
Jeg ser forløbet som en Win Win, da medarbejdernes mere overskud jo også kommer selve arbejdspladsen til gode, og det synes jeg er fantastisk at kunne bidrage til!
Vi, Fabrikken, håber selvfølgelig også med dette forløb, at kunne være med til at inspirere andre virksomheder til lignende initiativer, da vi kan tilbyde mange forskellige løsninger indenfor både træning, kost, fysioterapi m.m.”

Fabrikken 76 Fabrikken 75 Fabrikken 70 Fabrikken 66 Fabrikken 65 Fabrikken 59 Fabrikken 52

Fabrikken 73 Fabrikken 57 Fabrikken 41 Fabrikken 45