Ny%20bygge-%20og%20anl%c3%a6gsportal%20i%20Slagelse%20Kommune
Billedet viser den nye hjemmeside www.slagelse.dk/byggeudbud

Slagelse Kommune tog i går en ny hjemmeside i brug, hvor bygge- og anlægsvirksomheder kan følge med i kommunens offentlige udbud, skrive kommunen i en pressemeddelelse.

Portalen bruges allerede af en række andre kommuner, ministerier og styrelser. Ved at oprette sig i portalen, kan man derfor på én gang gøre sig synlig over for mange flere kunder end hidtil. Af tekniske grund skal brugere af kommunens hidtidige udbudsportal selv oprette sig i det nye system.

Virksomheder, der ønsker at udføre bygge- og anlægsopgaver for Slagelse Kommune, får nu et helt nyt værktøj, der gør det lettere at følge med i kommunens udbud af bygge- og anlægsprojekter. I dag skifter Slagelse Kommunes nemlig den hidtidige udbudsportal ud med et nyt system, der kaldes Bygge- og anlægsportalen.

”Brugervenligheden bliver bedre med det nye system, og hvis man som virksomhed også er interesseret i at udføre opgaver i andre kommuner, bliver det fremover meget lettere at få overblik, samtidig med at man kan være synlig over for mange flere kunder”, forklarer Henrik Sørensen, der er afdelingsleder i Slagelse Kommune.

Men desværre skal alle registreres igen af tekniske grunde, da det ikke er muligt at overflytte de allerede oprettede leverandører fra det gamle system. For at komme med i den nye portal skal virksomhederne derfor selv sørge for at indtaste de relevante oplysninger og oprette sig i det nye system.

”Vi beklager, at det ikke har været muligt at overføre oplysningerne, men jeg håber at de nye muligheder på sigt vil opveje ulempen ved at indkaste oplysningerne igen”, siger Henrik Sørensen.

Den nye portal åbner 26. januar på slagelse.dk/byggeudbud. Det gamle system lukker ned den 1. marts. Hvis man som virksomhed fortsat ønsker at følge med i Slagelse Kommunes udbud, skal man derfor senest 1. marts op-rette sig i den nye portal.