Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2016-01-28 til 2016-02-05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-Slagelse.dk

SPRITBILISTER
Onsdag klokken 15.20 standsede politiet en 29-årig mand fra Skælskør på Svanetorvet i Skælskør. Den 29-årige havde røget hash, og han havde ikke noget kørekort. Derfor blev han anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand og for kørsel i frakendelsestiden.
Politiet fik onsdag klokken 20.51 en anmeldelse om et færdselsuheld, der var sket på Elmedalsvej i Slagelse. To biler var stødt sammen, og føreren af den ene – en 44-årig kvinde fra Brøndby Strand blev kørt til skadestuen til et tjek. Føreren af den anden bil var en 27-årig mand uden fast bopæl. Den 27-årige virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Det viste sig, at han ikke havde noget kørekort, og der blev derfor føjet en sigtelse for kørsel uden førerret til.

Torsdag klokken 8.29 fik politiet en anmeldelse om, at en borger havde fundet en taske p en p-plads på Tårnborgvej i Korsør, og at der lå en maskinpistol i tasken. Helt så galt var det ikke, for det viste sig, at der var tale om et hardball-gevær. Til gengæld lå der også to poser hvid pulver i tasken, og da politiet undersøgte pulveret, var det amfetamin. Ud over en enkelt sko og andre småting lå der også et betalingskort i tasken, og på den baggrund henvendte sig politiet sig til kortholderen. Det var en 26-årig mand fra Korsør, og efter politiets undersøgelser blev han anholdt klokken 14.30 og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om salg af narkotika. Ved en efterfølgende ransagning af den 26-åriges bolig blev der fundet 0,4 gram amfetamin, et gram hash – og makkeren til den sko, der blev fundet i tasken. Den 26-årige blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev l’sladt igen klokken 18.20.

Onsdag klokken 16.43 standsede politiet en 30-årig mand fra Gørlev på Valbyvej i Slagelse. En alkometertest afslørede, at den 30-årige havde en promille, der var noget højere end det tilladte, og samtidig havde han ikke noget kørekort. Den 30-årige blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og for kørsel uden førerret.

HÆNDELSER

SPRITBILISTER

I weekenden har politiet standset følgende spritbilister:

Lørdag klokken 00.23 standsede politiet en 20-årig mand fra Korsør på Halsskovvej i Korsør. Den 20-årige viste sig at have en promille, der var væsentligt højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Man fandt desuden også 0,2 g amfetamin på den unge mand, hvorefter han blev narkometertestet som også viste sig positiv. Han blev derfor også sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Politiet standsede lørdag klokken 9.52 en bil på Caspar Brands Plads i Korsør. Bilen blev ført af en 40-årig mand fra København. Betjentene skønnede manden påvirket, og en narkometertest viste sig da også positiv. Manden erkendte også, at han i løbet af natten havde indtaget amfetamin. Desuden blev det konstateret, at manden havde fået sit kørekort administrativt inddraget. Den 40-årige blev herefter anholdt, sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel uden førerret.

Søndag klokken 4.25 standsede politiet en 19-årig ung mand fra Slagelse på Klingeberg i Slagelse. En narkometertest viste, at den 28-årige havde taget kokain. Den 19-årige blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Politiet standsede søndag klokken 16.30 en 25-årig ung mand fra Skælskør bag hallen på Trestensvej i Skælskør. En narkometertest viste, at den 25-årige havde taget amfetamin. Den 25-årige blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

KORSØR: 51,2 gram hash og ulovlige knive
Under patrulje lagde betjentene mærke til en bil der holdt parkeret ved krydset Egersundsvej/Motalavej i Korsør. I bilen sad tre unge mænd samt en ung kvinde. Betjentene rettede henvendelse til personerne i bilen, som forklarede, at de kom fra Slagelse og blot var ude og køre en tur. Personerne i bilen virkede nervøse og betjentene valgte derfor, at undersøge bilen og visiterer personerne. Ved visitationen og undersøgelsen af bilen fandt politiet 51,2 gram hash og to ulovlige knive samt et knojern. En 16-årig ung mand fra Skælskør blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og overtrædelse af våbenloven. En 20-årig mand fra Slagelse blev ligeledes sigtet for overtrædelse af våbenloven.

SLAGELSE: Indbrudstyv fanget
Lørdag klokken 3.10 fik politiet en anmeldelse om, at der netop havde været indbrud på Havrebjerg skole og at vagtselskabet i den forbindelse havde truffet den mulige indbrudstyv på stedet. Indbrudstyven var dog løbet sin vej inden politiet kom, men ved hjælp af gode vidneforklaringer og godt efterforskningsarbejde fandt politiet frem til indbrudstyvens identitet og kunne anholde og sigte ham for indbruddet. Det viste sig at være en 32-årig mand, og på hans bopæl fandt politiet nogle af de ting, som var blevet stjålet fra skolen.

SLAGELSE: Unge opførte sig dårligt overfor politiet
Da politiet natten til søndag klokken 1.43 kørte forbi en gruppe personer, der stod på fortovet på Løvegade i Slagelse, blev betjentene mødt med forskellige upassende udfald og tilråb. Da betjentene henvendte sig til dem fortsatte flere af dem med grimme tilråb. En enkelt – en 22-årig mand fra Høng – forsøgte herefter at løbe fra stedet, men blev hurtigt indhentet og anholdt. Desuden blev 18-årig kvinde og en 19-årig mand – begge fra Slagelse – anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Den 18-årige kvinde fik desuden en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, da hun havde hash i sin taske.

KORSØR: Fandt taske med gevær og amfetamin
Torsdag klokken 8.29 fik politiet en anmeldelse om, at en borger havde fundet en taske på en p-plads på Tårnborgvej i Korsør, og at der lå en maskinpistol i tasken. Helt så galt var det ikke, for det viste sig, at der var tale om et hardball-gevær. Til gengæld lå der også to poser hvid pulver i tasken, og da politiet undersøgte pulveret, var det amfetamin. Ud over en enkelt sko og andre småting lå der også et betalingskort i tasken, og på den baggrund henvendte sig politiet sig til kortholderen. Det var en 26-årig mand fra Korsør, og efter politiets undersøgelser blev han anholdt klokken 14.30 og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om salg af narkotika. Ved en efterfølgende ransagning af den 26-åriges bolig blev der fundet 0,4 gram amfetamin, et gram hash – og makkeren til den sko, der blev fundet i tasken. Den 26-årige blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 18.20.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Hostrupsgade Hus Torsdag klokken 8-14.10 Kontanter, udenlandsk valuta, nøgler og Sony Playstation 3
Slagelse Vestergade Hus Tirsdag kl. 6.30 – 20 Tablet, playstation, smykker, ur, spil og cdíer
Korsør Broholmvej Hus Lørdag den 23. jan 2016 – Lørdag den 30. jan 2016 Intet stjålet
Korsør Motalavej Lejlighed Fredag klokken 18.20 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Esholtevej, Esholte Landejendom Onsdag klokken 18-20.45 Smykker
Slagelse Fladholtevej, Fladholte Landejendom Onsdag klokken 17.45-20.30 To ringe af guld

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Klokkne 8-13.30 Fire blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og en for at køre for hurtigt
Slagelse Kalundborgvej 15.15 – 15.45 Mobil- og selekontrol: en sigtet for ikke at benytte sikkerhedssele, og en for ikke at have korrekt sikkerhedsudstyr til barn under 135 cm.
Slagelse Fruegade 11 – 11.45 Mobil- og selekontrol: tre sigtet for ikke at benytte sikkerhedssele
Slagelse Fredag klokken 17 – 20.45 Spirituskontrol: Ingen sigtelser for spirituskørsel, en person blev sigtet for brug af håndholdt mobiltelefon
Slagelse Antvorskov Alle Torsdag klokken 8.30-10 100 køretøjer kontrolleret: To sigtet for at bruge hÂndholdt mobiltelefon under kørslen
Slagelse Kierulffsvej Torsdag klokken 8.46-9.25 En blev sigtet for at køre uden at have spændt sikkerhedsselen og en for ikke at have medbragt sit kørekort
Slagelse midtbyen Torsdag klokken 11.20-12.15 En blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele og uden førerret, og da hendes bil på grund af flere tidligere sigtelser blev beslaglagt, blev det for meget for føreren, som hidsede sig op og råbte en stribe ukvemsord efter betjentene. Derfor blev hun også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Slotsalleen Torsdag klokken 5.40 – 11.05 ATK 292 5 50 km/t 80 km/t Et klip
Slagelse Bildsøvej, Kr. Stillinge Torsdag klokken 8.05-13.35 ATK 180 9 50 km/t 77 km/t Fire klip
Boeslunde Sønderupvej Klokken 16.10-19.40 ATK 48 2 50 km/t 63 km/t
Slagelse Skælskørvej Klokken 20-22.45 ATK 81 12 50 km/t 73 km/t Et klip