Volleyklubben Vestsjællands unge U14-drenge lagde stærkt ud på hjemmebane hvor de vandt to gange 2-0 over Farum-Holte og Amager.

Herefter resterede der tre kampe yderligere – denne gang mod Ishøj, Roskilde og Grøndal. Og igen gjorde drengene rent bord, hvor samtlige kampe blev vundet med 2-0. Sidste kamp mod Grøndal, der var finalen blev endda vundet så overbevisende som 25-15 og 25-10.

Klubbens U14-drenge er således Sjællandsmestre uden at afgive et eneste sæt, hvilket i øvrigt skete samtidig med at alle 10 spillere i weekendens trup blev brugt i løbet af stævnet.

Holdet fungerede rigtig godt sammen og støttede hinanden hele vejen igennem turneringen. Den afgørende profil hos VK Vestsjælland er dog uden tvivl Kalle Madsen, som undervejs stod for rigtig mange points i både angreb og blokade. Kalle går til daglig i Nymarkskolens Eliteklasse (i øvrigt sammen med holdkammerat Kristian Kold), hvor der bl.a. tilbydes to ugentlige morgentræninger som en del af et nyt tiltag i Slagelse Kommune.

Volleyklubben Vestsjælland har igennem se seneste år haft succes i U14-rækken, og kan vel efterhånden betegnes som en magtfaktor i 10érne. Således har holdet sikret klubbens DM-metal siden 2013:
2013, SM sølv – DM sølv
2014, SM sølv – DM guld
2015, SM guld – DM guld
2016, SM guld – DM ???

Så alt imens Volleyklubben Vestsjællands bedste seniorherrer oplever sportslig succes, så trives bredde- og ungdomsarbejdet stadig i VK Vestsjælland.

”Vi er en klub der konstant skal have fokus på at udvikle vores egne spillere. Vi insisterer på at være både en klub der rummer både elite og bredde. Og derfor er det også så vigtigt, at vi selv kan udvikle morgendagens stjerner samtidig med, at vi passer godt på de spillere som ikke har ambitioner om at gøre elitekarriere – det er jo det, som har ført os der til hvor vi er i dag”, udtaler Ida Lærkedahl, der til daglig sidder i klubbens bestyrelse med særligt fokus på ungdoms- og kidsvolley.

DM for U14 afvikles d. 9.-10. april i Ishøj Idrætscenter.

Klubbens U14-piger deltog også, og endte på en 8. plads efter én sejr og to yderligere sætsejre. Det var marginaler der afgjorde, at de ikke tog en sejr mere og dermed kunne have rykket et par pladser yderligere op af ranglisten.

HU14 vinder sjællandsmesterskabet
Glade og stolte U14-drenge. Øverst fra venstre: Tim Haugaard, Kristian Kold, Oliver Pihl (træner), Aske Løjborg, Kalle Madsen, Kim Buchwald (træner), Benjamin Mrsa, Teo Haugaard, Midt fra venstre: Peter Nielsen, Joshua Huntley, Nederst fra venstre : Jonas Kragh, Marcus Transbøll