Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2016-04-20 til 2016-04-27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-slagelse.dk

SPRITBILISTER
Mandag klokken 13.55 standsede politiet en 22-årig mand fra Dianalund, da han kom kørende ad Vester Ringgade ved Slagelse. Han blev sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af hash.

En 18-årig mand fra Slagelse blev mandag klokken 20.56 på Tjørne Allé i Slagelse sigtet for at køre i påvirket tilstand. Han blev testet positiv for cannabis med et narkometer. Den 18-årige var frakendt kørekortet, og på grund af flere tidligere sager blev hans bil beslaglagt på stedet.

På Kildehusvej i Skælskør stoppede politiet fredag klokken 20.40 en 47-årig mand fra Korsør, da han kom kørende i bil i temmelig spirituspåvirket tilstand.

Natten til lørdag klokken 1.30 stoppede politiet en 23-årig mand fra Ballerup, da han kom kørende ad Havnevej i Skælskør, på trods af, at han blev testet positiv for kokain.

På Ndr. Ringgade i Slagelse stoppede politiet lørdag klokken 20.39 en 26-årig mand fra Vallensbæk, da han kom kørende i bil, selv om han blev testet positiv for at have røget hash. Han var desuden frakendt sit kørekort.

Politiet fik fredag eftermiddag klokken 15.20 en oprigning fra en kvinde, der fortalte, at hun og hendes søn netop var blevet jagtet af en mand med et bat i området ved Solbærvej i Slagelse. De var dog nået i sikkerhed i deres hus. Det var tilsyneladende nabostridigheder, der havde stået på et stykke tid, som havde udløst episoden. Politiet fandt klokken 16.15 frem til manden med battet, og han blev anholdt og sigtet for trusler. Det drejer sig om en 21-årig mand fra byen.

Onsdag klokken 14.10 standsede politiet en 28-årig mand fra Korsør på Kongebroen i Korsør. En narkometertest viste, at den 28-årige var påvirket af cannabis, kørte uden sikkerhedssele, var frakendt kørekortet samt i besiddelse af ulovlig kniv. Han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, overtrædelse af færdselsloven og våbenloven.

Tirsdag klokken 16.12 standsede politiet en 40-årig mand fra Korsør, der slingrede af sted på Vestmotorvejen ved Slagelse. En alkometertest viste, at den 40-årige havde en promille, der var en del højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En nabo opdagede tirsdag eftermiddag, at der var ild i et sommerhus på Falkevej i Kr. Stillinge ved Slagelse og tilkaldte derfor brandvæsen og politi. Brandvæsenet fik slukket branden, inden den fik fat i hele sommerhuset, hvor der ikke var nogen hjemme. Det skønnes, at ilden er opstået i en elektrisk kedel.

HÆNDELSER

SLAGELSE: Sommerhus udbrændt i Kr. Stillinge
Tirsdag klokken 17.34 fik politiet en anmeldelse om et muligt indbrud i et sommerhus på Emuvej i Kr. Stillinge, hvor vidner havde hørt en rude blive knust. Det viste sig, at der var udbrudt brand i sommerhuset, og selv om brandvæsenet kontrollerede branden, var det ikke muligt at redde sommerhuset, der blev stærkt beskadiget.

DALMOSE: Politi fandt amfetamin og hash
Politiet fik søndag et tip om, at der måske var ulovlige stoffer på en adresse i Dalmose. Klokken ca. 11.30 var en politipatrulje på stedet for at undersøge sagen. I huset blev der bl.a. fundet ca. 70 gram amfetamin og 37 gram hash, og beboeren i huset blev sigtet for salg af euforiserende stoffer.

SLAGELSE: 21-årig sigtet for trusler
Politiet fik fredag eftermiddag klokken 15.20 en oprigning fra en kvinde, der fortalte, at hun og hendes søn netop var blevet jagtet af en mand med et bat i området ved Solbærvej i Slagelse. De var dog nået i sikkerhed i deres hus. Det var tilsyneladende nabostridigheder, der havde stået på et stykke tid, som havde udløst episoden. Politiet fandt klokken 16.15 frem til manden med battet, og han blev anholdt og sigtet for trusler. Det drejer sig om en 21-årig mand fra byen.

SLAGELSE: 35-årig indbrudstyv blev set af vidne
Lørdag klokken 22 fik politiet en anmeldelse fra et vidne, der havde set en maskeret mand komme ud fra et hus på Jonsvangen i Slagelse bærende på en taske. Det så noget mistænkeligt ud, og kort efter var politiet på stedet. Vidnet havde set den maskerede mand gå ind i et hus i nærheden, og her var han stadig, da politiet bankede på døren. Det viste sig, at et par ruder var knust i huset, hvor den maskerede mand, var set gå ud fra, og der var desuden stjålet flere ting. Både masken og de stjålne ting blev fundet på den adresse, hvor manden, der er 35-år og fra Store-Heddinge, var set gå ind. Han blev derfor anholdt og sigtet for indbrud.

SLAGELSE: Sigtet for at have heroin og hash
Efter et tip foretog politiet onsdag klokken 8.05 en ransagning på en ejendom ved Sørbymagle. Her fandt betjentene – godt hjulpet af en politihund – i alt 3,7 g hash og 39,7 g heroin, som blev beslaglagt. Den 56-årige beboer blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om salg af stoffer.

SLAGELSE: 20-årig standset med stoffer og 22-årig anholdt
Onsdag klokken 21.30 standsede politiet en bil til en rutinekontrol på Sorøvej i Slagelse. Betjentene fandt 11,1 g skunkog og 6,2 g hash i bilen, og en 20-årig mand fra Slagelse blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.En 22-årig mand fra Slagelse blandede sig, mens politiet arbejde, og han ville ikke rette sig efter politiet, som bad ham om at forlade stedet. Derfor blev han anholdt klokken 21.50 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen i Slagelse for en kort bemærkning. Den 22-årige blev løsladt igen klokken 22.15.Med venlig hilsen

KORSØR: Fire unge mænd sigtet for biltyveri
I nat lidt efter midnat var en politipatrulje kørt ud for at lede efter en mulig spiritusbilist, som en borger set køre ved Korsør. Imidlertid kunne betjenten ikke få øje på bilen, så de kørte rundt i området for at lede efter den. Ved en benzintank på Storebæltsvej lagde de mærke til en sort Golf VW, hvor der sad fire unge mænd. Betjentene tjekkede nummerpladerne og det viste sig, at den var stjålet fra en adresse i Maribo i sidste uge. De fire unge mænd på 16, 18, 21 og 21 år fra hhv. Korsør, Næstved, Helsingør og Bjur i Sverige blev anholdt og sigtet for biltyveri. Politiet fandt desuden flere ting i bilen, som kunne tyde på, at de stammede fra indbrud. Det er politiet lige nu ved at undersøge nærmere.Med venlig hilsen

SLAGELSE: Brand i sommerhus i Kr. Stillinge
En nabo opdagede tirsdag eftermiddag, at der var ild i et sommerhus på Falkevej i Kr. Stillinge ved Slagelse og tilkaldte derfor brandvæsen og politi. Brandvæsenet fik slukket branden, inden den fik fat i hele sommerhuset, hvor der ikke var nogen hjemme. Det skønnes, at ilden er opstået i en elektrisk kedel.

SLAGELSE: 33-årig standset på knallert uden styrthjelm – på motorvejen
Tirsdag klokken 18.14 fik politiet en anmeldelse fra en medtrafikant om, at der kørte en knallert i nødsporet på Vestmotorvejen mod Slagelse. En politipatrulje fik hurtigt kontakt til knallertkøreren – der trillede af sted uden styrthjelm. Det var en 33-årig mand fra Vallensbæk Strand, og han blev eskorteret af motorvejen og vejledt om, at han måtte finde en alternativ rute hjem. Den 33-årige blev sigtet for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om kørsel på motorvejen – og for at have kørt uden styrthjelm.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Sjællandsvej Hus Søndag klokken 23.00 – Mandag klokken 06.30 Umiddelbart intet stjålet
Slagelse Nørreås Hus Fredag klokken 11.00 – lørdag klokken 09.15 Phillips fladskærmsfjernsyn, pengeskab, 13 armbåndsure og smykkeskrin med smykker.
Slagelse Jonsvangen Hus Lørdag klokken 22.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Sagavej Hus Lørdag klokken 12.00 – søndag klokken 13.30 Shampoo, smykker og pengekasse.
Korsør Rugvej Hus Tirsdag klokken 4.15-19.30 Tv af ukendt mærke, to iPads og kontanter

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Klingeberg Klokken 16.50-17.30 Færdselskontrol: tre sigtet for at køre uden sikkerhedssele og en for at bruge håndholdt mobiltelefon
Skælskør Næstved Landevej Klokken 16.30 – 17.00 Bestilt færdselskontrol: to sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 80 km/t
Slagelse Stillingevej Torsdag klokken 10.20 – 17.10 Bestilt færdselskontrol: 980 køretøjer kontrolleret, tre fik et klip i kørekortet.
Slagelse Korsørvej Fredag klokken 00.30 – 02.30 Målrettet spirituskontrol: 30 køretøjer standset, ingen sager.
Korsør Broholmvej Klokken 12.45-13.20 Bestilt færdselskontrol: to sigtet for at køre hurtigere end den tilladte hastighed
Korsør Tårnborgvej Klokken 13.25-14.10 Målrettet færdselskontrol: en sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, kørsel i frakendelsestiden, kørsel uden sikkerhedssele og våbenloven
Slagelse Elmebjergvej Klokken 10.08-10.18 Målrettet færdselskontrol: en blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele
Slagelse Kirkerupvej, Kirkerup Klokken 20.32-20.56 Bestilt færdselskontrol: ni biler kontrolleret: ingen sager

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Slagelse Landevej, Ormeslev Klokken 5.50-11.50 ATK Bestilt færdselskontrol 1080 64 60 km/t 92 km/t Fem klip