Tandprotetikeren, der er en landsdækkende kæde af kliniske tandteknikere, har netop afholdt generalforsamling og årskongres, og dér fik Gørlev-borgeren Malene Mortensen overrakt kædens hædersbevisning som årets medarbejder. Hun er til daglig tilknyttet Tandprotetikerens klinikker i Dianalund og i Slagelse.

TPT– Malene har et enestående gåpåmod, og hun er loyal over for patienterne, klinikken og kollegaerne. Derfor er det meget naturligt, at hun er blevet udvalgt som årets medarbejder, fortæller Peter Hansen, der er klinikchef hos Tandprotetikeren og Malene Mortensens nærmeste leder.

– Vi har haft en række udfordringer for forretningen med sygemeldinger i det seneste år, og i den forbindelse har Malene været en sikker skanse, som har kunnet lukke de huller, der er opstået. Hun er en god samarbejdspartner og højre hånd for mig, fortsætter Peter Hansen.

Går efter at blive klinikchef
Årets medarbejder er ikke overraskende meget tilfreds med den nye titel, særligt fordi det er kollegaer og fagfæller, der står bag kåringen.

– Det er dejligt at få ros for sit arbejde, og det er faktisk et element, som man er rigtig god til hos Tandprotetikeren. Jeg synes det er meget motiverende, at Tandprotetikeren med titlen som årets medarbejder viser, at man er stolte af sine medarbejdere, siger Malene Mortensen.

Malene Mortensen har haft ansvaret for de to klinikkers laboratoriearbejde, hvor selve proteserne bliver produceret. Men for at ruste den 29-årige tandtekniker bedst muligt til i fremtiden selv at blive klinikchef er hun nu også i stigende grad begyndt at følge Peter Hansens arbejde med patienterne i stolen, hvor proteserne bliver opmålt og sat ind.

Ifølge Peter Hansen er det oplagt for Malene Mortensen at gå efter at blive klinikchef om en årrække, da hun har de menneskelige og faglige kvaliteter, der skal til for at blive succesfuld over for både medarbejdere og patienter. Malene Mortensen mener selv, at især hendes faglige alsidighed giver en række fordele:

– Jeg arbejder jo allerede nu med de mange forskellige opgaver på klinikken, og det giver mig mulighed for at sætte mig i den enkelte kollegas sted, fortæller årets medarbejder.

Det er klinikchefer rundt i landet, der nominerer medarbejdere til titlen som årets medarbejder. Virksomhedens ledelse og et fagligt udvalg står for udvælgelsen.

Tandprotetikeren er en landsdækkende kæde bestående af 25 kliniske tandteknikere over hele landet, der benytter de nyeste metoder til at skabe skræddersyede tandproteseløsninger til deres patienter. Kæden giver landsdækkende tryghedsgaranti og tilbyder kunderne at få deres penge igen, hvis de ikke er tilfredse med resultatet. Klinikkernes patienter inddrages aktivt, så resultatet passer den enkelte. www.tpt.dk