Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2016-04-26 til 2016-05-04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-slagelse.dk

SPRITBILISTER
Tirsdag klokken 9.45 standsede politiet en 43-årig mand fra Korsør på Klingeberg i Slagelse. Den 43-årige var frakendt kørekortet, og han virkede påvirket af stoffer. Det viste sig også, at de nummerplader, der sad på bilen, var stjålet, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, kørsel i frakendelsestiden og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring.

Politiet henvendte sig fredag klokken 17.20 til en 22-årig mand fra Slagelse der var kørt tør for benzin på Vestmotorvejen ved Korsør. En narkometertest vist at den 22-årige var påvirket af kokain. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Lørdag klokken 04.24 standsede politiet en 21-årig mand fra Slagelse, der kom kørende på Østerbro i Slagelse. En alkometertest viste, at den 21-årige havde en promille, der var en del højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Lørdag klokken 23.39 standsede politiet en 54-årig mand, på Idagårdsvej i Slagelse. En alkometertest viste at den 54-årige havde en promille der var langt over det tilladte. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Mandag klokken 13.55 standsede politiet en 22-årig mand fra Dianalund, da han kom kørende ad Vester Ringgade ved Slagelse. Han blev sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af hash.

En 18-årig mand fra Slagelse blev mandag klokken 20.56 på Tjørne Allé i Slagelse sigtet for at køre i påvirket tilstand. Han blev testet positiv for cannabis med et narkometer. Den 18-årige var frakendt kørekortet, og på grund af flere tidligere sager blev hans bil beslaglagt på stedet.

HÆNDELSER

SKÆLSKØR: Politi fandt syv skunkplanter
Politiet ransagede i går klokken 11.25 en adresse på Degnevænget i Skælskør. Her fandt betjentene syv skunkplanter, der samlet vurderes til at kunne give et udbytte på ca. 240 gram marihuana. En 28-årig mand med ukendt adresse blev anholdt og sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

En 22-årig mand fra Slagelse blev mandag klokken 21.46 standset af politiet på Korsør Landevej ved Boeslunde. Den 22-årige virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

KORSØR: Større slagsmål på Motalavej
En politipatrulje var i går klokken 17.43 på almindelig patrulje på Motalavej i Korsør, da betjentene pludselig ser et slagsmål mellem en større gruppe personer, hvor der blandt andet blev kastet med en cykel mod andre personer. Der var forsamlet ca. 30-40 personer i området, da betjentene ankom. Da politipatruljen henvendte sig til gruppen, blev aggressionerne i stedet vendt mod politiet. Der blev tilkaldt forstærkninger og der måtte både bruges peberspray og trækkes stave, før situationen faldt til ro. Der kom ingen til skade ved episoden, og der blev ikke foretaget nogen anholdelser. Politiet kunne forlade stedet klokken 18.18.Med venlig hilsen

Politiet standsede mandag klokken 10.15 en 27-årig mand fra Slagelse på Valbyvej i Slagelse, efter at han havde kørt over for rødt i krydset Ndr. Ringgade/Nordvej. Det viste sig, at den 27-årige ikke havde noget kørekort, og han virkede påvirket af stoffer. En narkometertest gav udslag for cannabis, og den 27-årige blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, kørsel uden førerret og for at køre over for rødt. Den 27-åriges bil blev beslaglagt på stedet.

SLAGELSE: Påvirket bilist rullede rundt med bilen
En 26-årig mand fra Slagelse fik mandag eftermiddag en rulletur med sin bil. Det skete på Holbækvej, hvor han forsøgte at undvige en lastbil, der kom fra Næsbyskovvej. Den 26-årige mistede herredømmet over bilen, kørte i grøften og rullede rundt på marken. Da politiet kort efter ankom, blev den 26-årige testet med et narkometer, som gav udslag for kokain. Derfor blev han anholdt klokken 16.37 og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

KORSØR: Havde hash og knojern på sig
Lørdag nat klokken 2.23 fik politiet et tip om, at der var en person på en bodega på Halsskovvej i Korsør, som skulle være i besiddelse af narkotika. En patrulje kørte til stedet og fandt den omtalte person. En visitation viste da også, at han – en 17-årig mand fra Boeslunde – var i besiddelse af en klump hash. Han havde i øvrigt også et knojern på sig. Den 17-årige er nu sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenloven.

SLAGELSE: 17-årig stødte ind i en bil i Kirke Stillinge
Lørdag klokken 23.09 skete der er færdselsuheld i krydset Bildsøvej/Stillingevej i Kirke Stillinge uden for Slagelse. En 17-årig fyr fra Slagelse kom kørende på en knallert ad Stillingevej, men i krydset overså han en bil med en 70-årig mand fra Gørlev ved rattet, og kørte ind i ham. Knallertkøreren fik nogle hudafskrabninger og blev kørt til sygehuset i Slagelse, hvor der blev taget en blodprøve for at fastslå, om han var påvirket at spiritus. Den 70-årige kom ikke noget til ved uheldet. Den knallert, den 17-årige kørte på, blev taget med til undersøgelse på politistationen i Slagelse.

KORSØR: Skænderi endte i vold
Flere deltagere i en fest, der blev afholdt lørdag på Møllevangen i Korsør, kom sidst på aftenen op at skændes. En 35-årig mand fra Kolding tog fat om halsen på en 24-årig kvinde fra Korsør, og politiet blev herefter tilkaldt. Den 35-årige blev anholdt søndag klokken 1.03 og sigtet for vold, og han blev taget med til afhøring på politistationen i Slagelse. Den 35-årige blev løsladt igen klokken 3.

KORSØR: Færdselsuheld
Søndag klokken 11.22 fik politiet en melding om, at to biler var stødt sammen på Skovvej i Korsør. En 63-årig kvindelig bilist ville foretage en U-vending, men havde tilsyneladende overset en 64-årig mand, der kom kørende i en varebil i vestlig retning. De to biler tørnede sammen, og begge biler blev temmelig skadet. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade ved uheldet.Med venlig hilsen

SLAGELSE: Drenge knuste ruder i ejendom under renovering
Fredag aften klokken 20.10 fik politiet en melding om, at der var noget hærværk i gang på en ejendom på Liselundsvej i Slagelse. En patrulje blev straks sendt til stedet, hvor betjente ikke langt stedet traf fire drenge – to på 14 og to på 15. Drengene erkendte, at de nok havde knust et par ruder, men eftersom det drejede sig om en ejendom, som var under renovering, og hvor der i forvejen var et hav af knuste ruder, troede de ikke, det gjorde noget. Drengene blev formanet om ikke at gøre den slags, og at de formentlig ville få et erstatningskrav fra ejeren.

SLAGELSE: Vild hest gav kaos på motorvejen
Fredag eftermiddag klokken 15.15 fik politiet en melding om, at en hest var gået amok inde i en hestetrailer. Føreren af bilen var standset på motorvejen ved Slagelse, og en dyrlæge var blevet tilkaldt for at tilse hesten, som var kommet til skade, og det var nødvendigt for dyrlægen at bedøve hesten, inden den skulle sys for sine skader. Hændelsen skabte lang kø på motorvejen og flere bilister forsøgte at bakke og bruge nødsporet, selv om der er yderst farligt og i øvrigt ulovligt. Efter en times tid begyndte trafikken at glide igen.

SLAGELSE: Havde hash i bæltetaske
Fredag klokken 20.05 standsede en patrulje rutinemæssigt en bil, som kørte på Teglparken i Slagelse. I bilen befandt der sig fire unge mænd, som så lidt mistænksomme ud, og betjentene besluttede sig derfor for at visitere dem, hvilket resulterede i, at de fandt en bæltetaske på den ene, som indeholdt 76 gram hash fordelt i salgsposer og et større kontantbeløb i hans lomme. Den 20-årige mand fra Slagelse blev herefter anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Havde hash i lommen
Lørdag nat klokken 0.48 så en patrulje fem unge mænd stå ved at skraldeskur på Nytorv i Slagelse. Betjentene besluttede sig for at kigge nærmere på de unge mænd, og ved visitationen blev den ene af dem fundet i besiddelse af en joint og to klumper hash på tilsammen 2,2 gram. Den unge mand, som er 17 år og fra Høng, blev herefter anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Sommerhus udbrændt i Kr. Stillinge
Tirsdag klokken 17.34 fik politiet en anmeldelse om et muligt indbrud i et sommerhus på Emuvej i Kr. Stillinge, hvor vidner havde hørt en rude blive knust. Det viste sig, at der var udbrudt brand i sommerhuset, og selv om brandvæsenet kontrollerede branden, var det ikke muligt at redde sommerhuset, der blev stærkt beskadiget.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Garvergårdsvej Hus Torsdag klokken 10.00 – Søndag klokken 14.45 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Sjællandsvej Hus Søndag klokken 23.00 – Mandag klokken 06.30 Umiddelbart intet stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Kierulffsvej Klokken 8.46-9.16 Ingen sager
Slagelse Klingeberg Klokken 9.15-9.45 To sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Korsør Caspar Brands Plads Klokken 9.25-10.40 45 køretøjer standset og kontrolleret: Tre blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele
Korsør Motalavej Klokken 8.48-9.18 28 køretøjer standset og kontrolleret – ingen sager
Slagelse Kierulffsvej Klokken 9.28-9.58 En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen
Slagelse Kierulffsvej Klokken 13.55-14.25 30 køretøjer kontrolleret – ingen sager
Korsør Motalavej Lørdag klokken 20.35 – Lørdag klokken 20.55 19 biler kontrolleret, ingen sager
Slagelse Korsørvej Søndag klokken 19.25 – Søndag klokken 20.05 23 biler kontrolleret og en sigtet for at køre uden sikkerhedssele
Slagelse Nielsensminde Fredag klokken 11.15 – Fredag klokken 12.00 Fire taget for at køre uden sikkerhedssele
Slagelse Klingeberg Klokken 16.50-17.30 Færdselskontrol: tre sigtet for at køre uden sikkerhedssele og en for at bruge håndholdt mobiltelefon
Skælskør Næstved Landevej Klokken 16.30 – 17.00 Bestilt færdselskontrol: to sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 80 km/t

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Næstvedvej Klokken 9.28-12.45 Bestilt færdselskontrol: ATK 261 22 50 km/t 71 km/t To klip