Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet Aug 31, 2016 til Sep 07, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-slagelse.dk

SPRITBILISTER
En 35-årig mand fra Ruds-Vedby blev mandag klokken 16.22 anholdt. Det skete, efter at politiet kort forinden havde fået en anmeldelse om, at der var sket et overfald på Dianalund station, hvor en 57-årig mand fra Roskilde havde fået et knytnæveslag i ansigtet. Gerningsmanden smadrede også hans telefon og hans briller. På grund af vidneforklaringer fandt politiet frem til den 35-årige, der blev sigtet for vold. Han blev også sigtet for to tilfælde af hærværk: Tidligere på dagen havde den 35-årige sparket til sidespejlet på en bil på Dr. Sells Vej, og den 31. august var det blevet begået hærværk på Dianalund bibliotek, hvor tre computere var blevet sparket i stykker. Den 35-årige blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 23.51.

HÆNDELSER
DALMOSE: Tre kvæstede ved færdselsuheld
To biler stødte tirsdag klokken 8.24 sammen i krydset Ting Jellinge Vej – Virkelystvej – Sønder Jellinge Vej ved Dalmose. En bil med en 39-årig mand fra Herlufmagle ved rattet kom kørende ad Sønder Jellinge Vej, og den 39-årige overså tilsyneladende sin vigepligt i krydset, hvor han stødte sammen med en bil med en 48-årig kvinde fra Bøgelunde som fører. Den 39-årige og en passager i bilen – en 38-årig kvinde – blev fløjet til henholdsvis Odense universitetshospital og til rigshospitalet til behandling for deres kvæstelser, mens den 48-årige kvinde blev kørt til sygehuset i Slagelse. Der er rutinemæssigt taget en blodprøve af den 39-årige for at få klarlagt, om der var spiritus indblandet i ulykken.

SLAGELSE: En Pokemon fik ham til det
Tirsdag aften klokken 22.30 var to mænd – begge fra Slagelse og på henholdsvis 23 og 22 år – angiveligt på Pokemon-jagt. Den virtuelle leg førte dem tilfældigvis til Kærlighedsstien nær Slagelse Arrest, hvor de – som den ene fortalte – hørte en indsat råbe. Fra den anden side af muren lød det dog mest, som om de to mænd forsøgte at kommunikere med en indsat, og det er jo ikke tilladt, så derfor ilede et par betjente ud til mændene, der fastholdt, at de var uskyldige Pokemonjægere, og at de forsøgte at flygte, da de så betjentene, fordi de “havde fanget dén Pokemon, de jagtede”. De blev begge anholdt og sigtet for ulovlig forbindelse med fanger. Senere på aftenen blev de begge løsladt igen.

SLAGELSE: 24-årig klatrede ind i arresten
Politiet blev søndag klokken 22.50 kaldt til arresten i Slagelse, der ligger i Rytterstaldstræde. Her havde personalet tilbageholdt en person, det var lykkedes for at klatre over hegnet ind i arrestens indre gård. Det var en 24-årig mand fra byen, og han havde smidt en sok retur over hegnet, da han blev opdaget. Politipatruljen fandt frem til sokken, der indeholdt en mobiltelefon med oplader, cigaretpapir og 54 gram hash. Den 24-årige blev anholdt og sigtet for at overtræde straffelovens bestemmelser om kontakt med fængslede, for husfredskrænkelse og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. 24-årige blev løsladt efter afhøring mandag morgen klokken 8.

SLAGELSE: 19-årig rullede rundt med bilen
Onsdag klokken 16.44 så en politipatrulje en bil, der kørte på Oksebrovej ved Slagelse, og betjentene besluttede sig for at tjekke føreren. Det var han ikke indstillet på og accelererede ad Holbækvej, Nykøbing Landevej og videre ad Slagstrupvej. Her foretog føreren en overhaling af en anden bil, men mistede herredømmet over bilen, som røg ud på marken og væltede nogle træer og rullede rundt. Føreren var en 19-årig mand fra Slagelse, som blev kørt til sygehuset i Slagelse til behandling for sine knubs, men forinden havde betjentene undersøgt ham og fundet 5,6 gram hash og 40,6 gram amfetamin på ham. Der er rutinemæssigt blevet taget en blodprøve af den 19-årige for at fastslå, om han var påvirket af stoffer under kørslen.

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Kierulffsvej Søndag klokken 13.18-13.48 Ni biler standset og kontrolleret: Ingen sager
Korsør Fra midnat til klokken 7 En blev sigtet for at køre over for rødt lys, syv sæt nummerplader blev inddraget på grund af manglende forsikring og to sæt på grund af, at bilen var afmeldt

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Kjærsvej Klokken 11-17.45 ATK – bestilt færdselskontrol 738 45 50 km/t 74 km/t Seks klip

 

Del på sociale medier