Nyt og ungt hold kendetegner SF’s fire nye spidskandidater!

På et opstillingsmøde den 14. september 2016 valgte medlemmerne af SF-Slagelse sine 4 første byrådskandidater. SF ønsker i god tid forud for kommunevalget den 21. november 2017 at have et godt og sammentømret hold.

Medlemmerne besluttede, at der er mulighed for, at andre medlemmer – end de fire spidskandidater – kan opstille på kandidatlisten. Rækkefølgen af disse kandidater fastsættes på et nyt opstillingsmøde i maj/juni 2017.

De fremmødte SF’ere besluttede endvidere, at SF-Slagelse denne gang opstiller på partilisten.

SF-Slagelse opstiller følgende 4 spidskandidater: billede-af-kandidater

Nr. 1. Helle Blak som SF’s spidskandidat og et eventuelt bud til borgmesterposten. Helle er 45 år, og hun er pædagog og leder i Ringparken og Motalavej. Hun bor i Slagelse by og er p.t. SF’s eneste medlem af Byrådet.

Helle takkede for valget og udtalte: ”Jeg har ikke følt mig som ene SF´er i byrådet, siden jeg blev SF’er. Medlemmerne har alle bakket mig op og støttet mig, så jeg føler allerede, vi er en god gruppe, og jeg er sikker på, at vi får et godt valg næste år.”

Nr. 2: Jørgen Grüner på 49 år. Han arbejder til dagligt som økonomisk Konsulent i BUPL Midtsjælland, og han bor lige nord for Slagelse by i Aarslev, hvor han dyrker økologisk hobby landbrug.

Nr. 3: Søs Rosenkvist på 31 år er udviklingssygeplejerske i Retspsykiatrien i Slagelse. Hun bor i Dalmose med sin mand og deres 2 børn på 4 og 1 år.

Nr. 4: Karl Arildsø er 34 år og omsorgsmedhjælper og pædagogstuderende. Han bor i Korsør og er formand for SF-Slagelse.

SF vil arbejde på at få en tydelig rød og grøn profil ind i byrådet. “Vi vil frem til og efter valget søge samarbejdet med alle partier. Men samtidig er vi helt klare på, at vi vil have et rødt flertal, der arbejder til gavn for alle kommunens borgere, især de svageste. Det er vi sikre på at dette hold kan lykkes med.” Udtaler SF-Slagelse.

Del på sociale medier