Budgetforhandlingerne er i fuld gang, og selvom Stén Knuth har været ude på de sociale medier og sige, at forhandlingerne går godt, så er der ifølge Socialdemokraterne i Slagelse Byråd ugler i mosen:slagelse kommune

“Sidste år indgik vi en 2-årig budgetaftale blandt andet med henblik på at give ro i den kommunale organisation. Den aftale har borgmester Stén Knuth nu brudt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende i min tid i politik. Man kan sige mange ting om politik, men indtil nu har jeg altid oplevet, at en aftale var en aftale, men det gælder åbenbart ikke for Stén Knuth (V) – det er sørgeligt” siger gruppeformand for socialdemokraterne John Dyrby Paulsen.

Der er altså tale om et alvorligt aftalebrud, ifølge John Dyrby Paulsen.

”Socialdemokraterne kan ikke være med til borgmesterens voldsomme besparelser på arbejdsmarkedsområdet på 25 mio. kr. om blot 4 måneder og hele 145 mio. kr. over de næste fire år – det er urealistisk, og det får alvorlige konsekvenser for nogle af de mest udsatte borgere i Slagelse Kommune og for medarbejderne på området. Det vil vi naturligvis ikke være med til”, fortsætter John Dyrby Paulsen.

”Vi har desuden ikke kunne få en garanti for, at fx ældreområdet ikke bliver udliciteret, og den garanti vil vi have. Vi ved, hvad der sker: private firmaer afgiver urealistiske lave bud, og efter et par år går de så konkurs. Det har vi lige set i Odense Kommune, og det vil vi ikke udsætte vores ældre medborgere for”, slutter John Dyrby Paulsen.

John Dyrby oplyser, at socialdemokraterne i Slagelse Byråd er skuffede over det åbenlyse aftalebrud, de voldsomme besparelser og de potentielle udliciteringer på ældreområdet.

“Vi arbejder naturligvis videre med at finde de bedste løsninger for borgerne i Slagelse Kommune, og vi præsenter inden længe vores eget 2017-budget”.

 

Del på sociale medier