Lokal iværksætter danner rammen for ny Linda P film

Den nye Linda P film, Undercover, som har premiere i aften, anvender en Slagelse-baseret iværksætters lokaler til flere scener. Godt nok placerer filmen swingerklubben på Fyn, men i filmens verden kan alt jo klippes sammen, og i virkeligheden ligger klubben imellem Sorø og Slagelse.
Linda P tager i filmen i swingerklub, sammen med sin fange – og det blev den Slagelse baserede Swingergaarden, der fik lov til at lægge lokaler til optagelserne.
Filmen skulle også bruge statister, så halvdelen af statisterne – der er med i optagelserne på ’gaarden’ er ”egne folk” – dvs. Gaardens egne gæster – der gerne ville medvirke.

Selv ejeren af Swingergaarden er nu at finde på det store lærred – om end kun i et meget kort glimt.
Det blev fejret i går onsdag – med sær-forestilling for Gaardens gæster, venner og forretningsforbindelser.
Hele 70 gæster fik lov til at se den fantastisk morsomme film – skrevet af Casper Christensen – og hvor en af hovedrollerne er Linda P. Og de morede sig og hyggede sig højlydt over at se det velkendte på den store skærm.
Det kan godt være at anmelderne ikke er glade for filmen – men Swingergaardens gæster er ikke i tvivl.  Det er en fed film!! Og en tur i biografen værd, hvis man er til den gode danske falden-på-halen komik og vittige vittigheder, under bæltestedet.

Linda P, Roland Møller og Anders Baasmo Christiansen i "Undercover". Foto: Rolf Konow.
Linda P, Roland Møller og Anders Baasmo Christiansen i “Undercover”. Foto: Rolf Konow.

Al henvendelse Til Trine “Lille Sky” om at besøge Swingergaarden, se adresse her.

swingergaarden-logo