En forfriskende ny personlig vejledning er nu etableret.

Coaching under Vestsjællands åbne himmel

Hvem har ikke prøvet at tumle med en udfordring i familien eller på jobbet uden at komme videre? Og hvem har ikke oplevet, at det kan være lettere at fortælle om sig selv på gåtur i grønne omgivelser frem for, når man sidder overfor hinanden?

Nu kobler Slagelse-Coaching de to størrelser ved at tilbyde ‘walking-coaching’, der er Vestsjællands nyeste tilbud til unge og voksne, som ønsker en stor eller lille forandring i tilværelsen – eller måske bare at blive afklaret på et område i livet.

“Et mål kan handle om alt lige fra noget meget konkret som fx at begynde at løbe til dit forhold til dig selv og andre, som fx en kollega eller din svigermor. Det kan også være modet til at søge det job, du drømmer om. Jeg tror, at de fleste mennesker kender fornemmelsen af, at ønske en forandring, men ikke at kunne komme i gang med at realisere den – og her kan coaching hjælpe. Coaching skaber motivation og nedbryder målet i små overskuelige delmål”, fortæller Anne Stæhr fra Slagelse-Coaching, der er 100 procent lokalt baseret. Anne Stæhr er i det daglige lærer i Slagelse og den ene af de to personer bag Slagelse-Coaching.

“Walking-coaching er noget, vi har arbejdet med gennem et stykke tid, og som vi tror meget på. Vi er overbeviste om, at motion og frisk luft kan frigøre tanker og energi – og dermed være med til, at kunne se tingene i et nyt perspektiv”, siger Jorge Jensen, der er den anden person i Slagelse-Coaching.

Begge er certificerede coaches, har rundet de 50 år og været vidt omkring i tilværelsen både privat og arbejdsmæssigt. “Gennem vores uddannelse til coach har vi både mærket på os selv og set på andre, hvor meget livslyst og glæde det giver, når vi begynder at bruge vores energi på at gå efter målet og styrke os selv”, fortæller Anne Stæhr. Og hun suppleres af Jorge Jensen, som spørger: “Hvorfor gør vi ikke bare det, som vi gerne vil? Mange lader sig begrænse af vaner og tillærte mønstre. Derfor er vores passion at hjælpe mennesker til at udfolde deres fulde potentiale.”

En coach-session varer typisk 60 minutter – men det anbefales at købe et forløb på 3 eller 5 gange. Selve coach-samtalen kan foregå både privat, over telefonen, Skype eller som sagt ved en gåtur i grønne omgivelser.
Mere information om Slagelse-Coaching kan findes på slagelse-coaching.dk

BLÅ BOG – JORGE JENSEN
• Født i 1964 i Buenos Aires, Argentina – deraf fornavnet.
• Bosiddende i Slagelse, gift og far til to drenge.
• Har rejst over store dele af verden.
• Løber lange ture i Vestsjællands skønne natur i sin fritid.
• Journalist og redaktør med en fortid på Sjællands Tidende, Morgenavisen Jyllands-Posten, TV3 Sport og Radio24syv. Nu ansat på BT.
• Har gennem sit fag arbejdet med motivation på både chef- og mellemlederniveau i en længere årrække.

BLÅ BOG – ANNE STÆHR
• Født 1965 og har boet i Slagelse hele sit liv.
• Bor med sin kæreste. Mor til 3 + bonusbørn.
• Underviser i argentinsk tango i fritiden.
• Uddannet regnskabsassistent, edb-assistent og folkeskolelærer. Har haft job som bogholder i mange år, men været lærer i Slagelse de sidste 14 år.
• Interesseret i mennesker og deres fortællinger.
Lystskoven 3