Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 14.-21. December, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-slagelse.dk

SLAGELSE: Tyve afsløret af hundeførere

To mænd kommer til at holde jul bag tremmer. Det bestemte retten i et grundlovsforhør tirsdag, hvor en 22-årig mand fra Hørve sammen med en 19-årig mand fra Fåborg blev fremstillet og efterfølgende varetægtsfængslet frem til den 19. januar. De to mænd er sigtet for et indbrud, der blev begået tidligere tirsdag i en spejderhytte på Skovvejen i Slagelse.

To hundeførere fra Kriminalforsorgen, der var ude for at træne deres hunde, opdagede, at der var smadret en rude i hytten og hørte samtidig støj. Den ene af de to indbrudstyve forsøgte at stikke af, men blev hurtigt indhentet og de blev begge tilbageholdt, indtil politiet kort efter ankom til stedet. Alle døre i hytten var brudt op eller sparket ind, og nu skal politiet undersøge, om de to varetægtsfængslede kan sættes i forbindelse med andre indbrud i lokalområdet.

HÆNDELSER

SLAGELSE: Ophidset 20-årig truede betjente

Lørdag klokken 2.40 var politiet på Gl. Torv i Slagelse, hvor der havde været noget uro. En 20-årig mand optrådte noget aggressivt, og da politibetjentene henvendte sig til ham, ville han ikke oplyse navn og fødselsdato, og han forsøgte at stikke af. Det lykkedes dog ikke, og da betjentene slog en klo i ham, skældte ham højlydt ud. Derfor blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af både ordensbekendtgørelsen og retsplejeloven, og den 20-årige blev kørt til politistationen i Næstved. Undervejs truede han en betjent med, at han ville stikke ham ned, og derfor blev den 20-årige også sigtet for trusler mod politiet. Han blev løsladt igen lørdag morgen klokken 8.26.

SLAGELSE: Afvist vendte tilbage for at slås

En 24-årig mand fra Slagelse tog ikke en afvisning for gode varer, da han lørdag aften blev afvist på en restauration på Skovsøgade. En time senere – klokken 21.55 – vendte han tilbage og var meget højrøstet og forsøgte at starte et slagsmål. Dørmændene på stedet fik ham dog bragt til ro, og en patrulje kom og anholdt manden, der blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Han blev løsladt igen søndag morgen klokken 08.15.

SLAGELSE: Graffiti i DSB-tog

En vaks borger og medpassager bemærkede en 22-årig mand i et tog natten til søndag. Den unge mand tegnede med en kalktusch på både sæde og væg i toget, og borgeren meddelte dette til togpersonalet, som kontaktede politiet. En patrulje drog til stationen i Slagelse, hvor de klokken 01.02 anholdt og sigtede den unge mand – som kommer fra Roskilde – for hærværk og graffiti. Gerningsmanden bemærkede, at det var meget let at vaske af igen, og han tilbød endda selv at rengøre både sæde og væg. Han blev løsladt igen klokken 02.08.

SLAGELSE: Umotiverede slag til højre og venstre

Motivet er svært at gennemskue, men på et diskotek på Gl. Torv i Slagelse begyndte en 31-årig mand fra Fjenneslev-området at slå på en anden gæst, som han tilsyneladende ikke kendte. Han blev straks snuppet af dørmænd og ført ud fra stedet, men undervejs langede han igen ud efter en tilfældig anden gæst. En patrulje kom til stedet, men manden var stadig både aggressiv og udfarende. Han forsøgte blandt andet at sparke en af betjentene, hvorefter han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven.

SLAGELSE: Afvist vendte tilbage for at slås

En 24-årig mand fra Slagelse tog ikke en afvisning for gode varer, da han lørdag aften blev afvist på en restauration på Skovsøgade. En time senere – klokken 21.55 – vendte han tilbage og var meget højrøstet og forsøgte at starte
et slagsmål. Dørmændene på stedet fik ham dog bragt til ro, og en patrulje kom og anholdt manden, der blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Han blev løsladt igen søndag morgen klokken 08.15.

 

SLAGELSE: Umotiverede slag til højre og venstre

Motivet er svært at gennemskue, men på et diskotek på Gl. Torv i Slagelse begyndte en 31-årig mand fra Fjenneslev-området at slå på en anden gæst, som han tilsyneladende ikke kendte. Han blev straks snuppet af dørmænd og ført ud fra stedet, men undervejs langede han igen ud efter en tilfældig anden gæst. En patrulje kom til stedet, men manden var stadig både aggressiv og udfarende. Han forsøgte blandt andet at sparke en af betjentene, hvorefter han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven.


SLAGELSE: To anholdt efter indbrudsforsøg
En årvågen borger anmeldte torsdag klokken 0.59, at der luskede et par mistænkelige personer omkring på Glænøvej i Slagelse, og at de blandt andet havde været inde ved et hus. Politiets hundepatrulje ankom kort efter til kvarteret, og politihunden Cheik snusede sig frem til et spor. Det førte ad et stisystem til Lillevangsvej og Romsøvej, og på Læsøvej dukkede to mænd op, som blev standset af politiet.

Den ene – en 20-årig mand fra Slagelse – havde et lille koben i lommen, og de to mænd blev derfor anholdt klokken 1.39 og sigtet for indbrudsforsøg og for forsøg på tyveri af en varebil, der holdt parkeret på Anne-Marievej. Her havde bilejeren hørt støj fra sin indkørsel, og signalementet stemte overens med de to anholdte. Den anden anholdte er en 19-årig mand fra Fåborg, og de blev begge taget med til politistationen i Slagelse, hvor de skal afhøres.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Bagervej Hus Tirsdag klokken 15.00 – 21.05 Smykker og en hårtrimmer
Slagelse Højen Hus Tirsdag klokken 08.00 – 22.30 Pengeskab indeholdende smykker og kontanter
Slagelse Bagervej Hus Fredag klokken 15.00 – søndag klokken 17.45 Smykker og ellers ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Arnskovsvej Lejlighed Fredag klokken 17.00 – 22.35 En Samsung tv, en Denver tablet, en Samsung tablet, en bærbar pc samt kontanter
Slagelse Stenagervej Hus Onsdag klokken 10.45 – 21.55 Smykker
Slagelse Vermundsvej Hus Tirsdag klokken 06.30 – 17.40 Diverse smykker
Slagelse Lyøvej Hus Tirsdag klokken 09.30 – tirsdag klokken 18.55 Umiddelbart ikke stjålet noget
Slagelse Roarsvej Hus Tirsdag klokken 16.30 – 22.00 Umiddelbart ikke stjålet noget

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Antvorskov Alle Lørdag klokken 13.00 – 18.00 20 køretøjer standset og kontrolleret – i alt 5 sager for at køre uden sikkerhedssele, køre for hurtigt og tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Boeslunde Skælskør Landevej Klokken 06.29 – 11.50 ATK – bestilt færdselskontrol 973 67 80 km/t 123 km/t 5 klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebæltsbroen Klokken 6.07-11.48 ATK 5328 778 110 km/t 173 km/t 17 klip og en betinget frakendelse
Slagelse Sorøvej Klokken 10.05-12.30 ATK 569 27 50 km/t 77 km/t To klip
Korsør Storebæltsbroen Fredag klokken 14.33 – 19.45 ATK 5633 629 110 km/t 162 km/t 6 klip
Slagelse Omfartsvejen Klokken 13.44 – 14.45 ATK 179 2 80 km/t 92 km/t